Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa emerit Benedict al XVI-lea spune că speră să se alăture "în curând" prietenilor din viața de apoi

Publicat:

Papa emerit Benedict al XVI-lea afirma ca spera sa se alature în curând prietenilor din viața de apoi, relateaza .

Benedict, în vârsta de 94 de ani, a trimis o scrisoare unui preot german pentru a-i mulțumi ca l-a înștiințat de moartea reverendului , un preot cistercian și teolog care a fost coleg cu înainte de a deveni papa.

&"Dintre toți colegii și prietenii mei, el mi-a fost cel mai apropiat&", a scris papa emerit Benedict în scrisoarea citata de presa germana.

&"Acum el a ajuns în…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Savo Milosevic, o viața plina de tragedii » Traumatizat de dramele familiei + Legenda ne-ar putea infrunta la Euro!

15:20, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Turcia spera ca discutiile privind incetarea focului pe frontul din Ucraina sa poata incepe in curand

22:00, 03.03.2024 - Turcia spera ca discutiile pentru o incetare a focului in Ucraina sa poata incepe in curand, a declarat duminica ministrul de externe turc Hakan Fidan, la finalul unui forum diplomatic desfasurat in orasul Antalya din sudul tarii, potrivit Reuters.

12 ani de la ridicarea la demnitatea de cardinal a Preafericitului Parinte Lucian

11:45, 18.02.2024 - In urma cu 12 ani, pe 18 februarie 2012, Biserica Catolica din Romania si intreaga natiune romana a primit cu mare bucurie ridicarea la demnitatea de cardinal a Preafericitului Parinte Lucian Muresan, Intaistatatorul Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica. Anuntul a fost facut de papa emerit…

Papa cere renunțarea la rețelele sociale in Postul Mare

20:40, 14.02.2024 - Papa Francis c i-a indemnat pe catolici sa renunte la capriciile lumesti si sa se concentreze asupra lucrurilor esentiale, in contextul in care suveranul pontif a deschis perioada Postului Mare cu o slujba traditionala de Miercurea Cenusii oficiata pe una dintre cele sapte coline istorice ale Romei,…

Un inalt oficial al Vaticanului pledeaza pentru posibilitatea ca preoții sa se casatoreasca: "Trebuie sa ne gandim serios"

23:25, 07.01.2024 - Un inalt oficial al Vaticanului și consilier al Papei Francisc a declarat ca Biserica Catolica ar trebui sa se "gandeasca serios" la posibilitatea de a le permite preoților sa se casatoreasca.

Preot italian excomunicat dupa ce l-a atacat pe Papa Francisc in predica sa de Anul Nou. Ce a spus despre suveranul pontif VIDEO

14:40, 03.01.2024 - Un preot din Toscana, Italia, a fost excomunicat dupa ce l-a numit pe Papa Francisc "un anti-papa uzurpator" in predica sa de Anul Nou. Parintele Ramon Guidetti a ținut un discurs in care l-a comparat pe Papa cu predecesorul sau, Benedict al XVI-lea.


Ce parere ai despre aceasta stire?