Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandemia crește frecvența și vulnerabilitatea noastră la tulburări psiho emoționale, nevroze, anxietate, depresie. Iată…

Publicat:

Distanțarea sociala nu este despre stat in casa, nu inseamna ca nu trebuie sa mergem pe bicicleta, ca nu putem alerga. Pandemia crește frecvența și vulnerabilitatea noastra la tulburari psiho emoționale, nevroze, anxietate, depresie, un antidot este chiar mișcarea, care este recomandata ca un antidepresiv natural. și Postnatal, Ina Giușca – Instructor Pilates și , Expert in politici de sanatate publica ofera sfaturi practice despre cum sa-ți protejezi sanatatea fizica și emoționala prin mișcare. Raspundem

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meditația, leac pentru anxietate și depresie

06:05, 18.04.2024 - Intr-o ședința tipica de meditație de tip mindfulness, participanții stau așezați pe podea, cu ochii inchiși, cu spatele drept și cu picioarele incrucișate, avand corpul poziționat in așa fel incat sa le faciliteze experiențele introspective. 

Expert: „Au suficient uraniu pentru a fabrica 12 bombe nucleare in 5 luni”. Temeri pentru Al Treilea Razboi Mondial dupa ce Iranul a atacat Israelul

11:20, 14.04.2024 - Israelul și Iranul au fost in tensiune pe parcursul celor șase luni de razboi al Israelului impotriva militanților Hamas din Fașia Gaza, iar conflictul a atins acum un nou nivel maxim in regiune. Iranul a lansat aseara primul sau atac militar direct impotriva Israelului, provocand tensiuni in regiune,…

Dureri crunte in timpul menstruației? Nu sunt normale, iar endometrioza poate fi o explicație / Legatura cu starile de anxietate și depresie

10:30, 13.04.2024 - „Are cineva o pastila de burta?”. E intrebarea pe care o auzim lunar la școala, locul de munca, in grupurile de prieteni, urmata frecvent de ”Nu mai pot”. Durerile menstruale sunt frecvente, uneori crunte, iar analgezicele sunt indispensabile pentru cineva care sufera de astfel de reacții la menstra.…

Medicii rastoarna tot ce se știa despre depresie: E cauzata de glicemie și de nivelul de grasimi din sange

04:06, 12.04.2024 - Un studiu recent a descoperit o legatura intre nivelul ridicat de zahar din sange, grasimile din sange și un risc crescut de anxietate, depresie și tulburari legate de stres. Cercetatorii au analizat datele a peste 211.000 de persoane și au constatat ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange și…

Ce este scorul APGAR sau nota copilului la naștere, cum mai este cunoscuta in popor

18:35, 20.03.2024 - Originea și importanța scorului ApgarScorul Apgar a fost creat de medicul american Virginia Apgar in anii ’50 și a fost conceput pentru a oferi o modalitate rapida și eficienta de evaluare a starii de sanatate a unui nou-nascut. Inițial, acesta a fost destinat sa fie o metoda simpla pentru medicii neonatologi…

CNAS, un nou concurs de angajare de IT-iști. Ce salariu se ofera

08:30, 20.03.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) scoate la concurs inca trei posturi contractuale de specialiști in tehnologia informației. Se cauta un expert hardware și virtualizare, un expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps). „Caștigatorii concursului vor fi angajați pe perioada…

Efecte psihologice ale singuratații. Persoanele care locuiesc singure: intre libertate, dependența de tehnologie și depresie

21:20, 25.02.2024 - Efecte psihologice ale singuratații. Persoanele care locuiesc singure: intre libertate, dependența de tehnologie și depresie Efecte psihologice ale singuratații: Persoanele care locuiesc singure pot experimenta difereite stari, spun psihologii. Ele se mișca intre libertatea de a face ce vor oricand…

Expert in securitate, despre efectul neașteptat al lui Trump asupra NATO: „Mai degraba, un stres pozitiv”

07:01, 21.02.2024 - Declarațiile controversate ale lui Donald Trump cu privire la NATO și insistențele acestuia pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare sunt considerate de catre președintele Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliența, Ovidiu Raețchi, drept „un stres pozitiv” care motiveaza țarile sa ia masuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?