Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandemia a afectat veniturile și vânzările a 55% dintre companiile din România. Jumătate iau în considerare transformarea digitală, care le-ar aduce numeroase avantaje

Publicat:

Pandemia a afectat veniturile și vanzarile a 55% dintre companiile din Romania. Jumatate iau in considerare transformarea digitala, care le-ar aduce numeroase avantaje Pandemia a afectat veniturile si vanzarile in cazul a peste 55% dintre companii, iar 39% au fost nevoite sa isi intrerupa temporar activitatea, a afirmat miercuri , managing partner in cadrul iSenseSolutions. "Pandemia a afectat în special veniturile şi vânzările companiilor. 55% dintre ele au menţionat aceasta pe primul loc, iar pe locul doi, aproape 40% au fost nevoie să îşi…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revolut lanseaza, in premiera globala, in Romania, refinanțarea creditelor

13:26, 17.04.2024 - Revolut, banca digitala cu 3,5 milioane de clienți retail in Romania și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astazi lansarea ofertei sale de refinanțare a creditelor, in premiera globala, pe piața din Romania. Primii clienți romani ai Revolut Bank au fost invitați deja de banca…

ANALIZA Romania in Air Schengen: „Un succes doar pe jumatate" / „Alternativa ar fi fost catastrofala pentru țara noastra" + Care este reversul medaliei

14:45, 01.04.2024 - Aderarea Romaniei la Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime este un succes doar pe jumatate, care poate, insa, pune presiune asupra Austriei pe viitor, atrag atenția analiștii contactați de ZIUA de CLUJ.

Vanzarile de arme au depasit 597 miliarde USD. Romania, in topul cumparatorilor de tehnica militara – EXCLUSIV

18:30, 18.03.2024 - Veniturile din vanzarile de arme și servicii militare inregistrate de catre cele mai mari 100 de companii de pe mapamond au totalizat, in 2022, suma de 597,220 miliarde USD, potrivit unei analize a Institutului Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI). Romania nu apare in topul marilor…

Declarația unica 2024 – cand se depune Formularul 212

08:50, 18.03.2024 - Declarația unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice are o data limita de depunere. Vezi cine depune declarația unica, dar și cand se depune Formularul 212!Declarația unica 2024 cu noile modificari in vigoare, dar și cand se depune formularul 212.Ce este…

Super-agenția care va controla toate companiile de stat din Romania a devenit operaționala

21:16, 06.03.2024 - Agenția pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Intreprinderilor Publice (AMEPIP), super-agenția care va controla toate companiile de stat din Romania, a devenit operaționala și va conduce la demararea a 40 de proceduri de selecție pentru peste 100 de membri in Consiliile de Administrație ale…

Gheorghe Marmureanu, totul despre activitatea seismica din Romania, la 47 de ani de la cutremurul din ’77. Ce spune despre un posibil seism devastator EXCLUSIV

16:20, 01.03.2024 - Profesorul Gheorghe Marmureanu, fost director al Institutului Național pentru Fizica Pamantului, dar și cercetator științific, ne-a oferit, in exclusivitate pentru Playtech Știri, un interviu interesant, la 47 de ani de la infricoșatorul cutremur, din 4 martie 1977, de 7, 2 grade pe scara Richter, in…

Ciclonul care a afectat Europa aduce vreme rea in Romania: Șefa ANM anunța zonele vizate

22:55, 28.02.2024 - Ciclonul care a afectat Europa aduce vreme rea in Romania: Șefa ANM anunța zonele vizate Un ciclon puternic care a provocat pagube in mai multe țari europene se indreapta catre Romania și va aduce condiții meteorologice nefavorabile. Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, țara se va afla la periferia…

Raport PwC: Riscurile cibernetice sunt prioritizate de numai un sfert dintre companiile din ECE fața de jumatate la nivel global

11:06, 07.02.2024 - Companiile din Europa Centrala și de Est (ECE), inclusiv din Romania, prioritizeaza riscurile “tradiționale”, adica instabilitatea economica, situația geopolitica și volatilitatea macroeconomica, in detrimentul celor digitale, tehnologice sau cibernetice (cum ar fi ransomware, piraterie și urmarire),…


Ce parere ai despre aceasta stire?