Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paleologu, ruşinea zilei de 24 noiembrie

Publicat:

Pierzator fara glorie al turului I al alegerilor prezidentiale, a ratat inca un prilej de a tacea inteligent, dupa ce a dat superior cu mucii-n fasole catalogand drept „o zi rusinoasa pentru Romania“ duminica votului decisiv, la care au participat peste zece milioane de romani din tara si din afara granitelor, scrie jurnalistul pe blogul sau de pe adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omul care ține Romania in afara spațiului Schengen a ajuns in țara

11:50, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai contestați oameni a ajuns in Romania. Karl Nehammer se indreapta spre Palatul Cotroceni unde va avea intalniri cu șeful statului, Klaus Iohannis, dar și cu premierul Marcel Ciolacu. Tema principala a discuțiilor va fi aderarea Romaniei la spațiul Schengen. Inainte de a ajunge in…

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Marș cu peste 4000 de persoane organizat de AUR la Iași (FOTO-VIDEO)

11:15, 24.01.2024 - Partidul condus de George Simion a organizat și anul acesta la Iași, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Marșul Unirii pe strazile capitalei Moldovei. Peste 4000 de persoane au participat la marșul organizat de AUR, care a pornit din Piața Unirii și s-a oprit in fața Palatului Culturii din Iași. Pe traseu,…

Andra, despre kilogramele in plus: „Nu mai sunt gravida, sunt doar grasa!”

18:30, 20.01.2024 - Andra, una dintre cele mai indragite și apreciate cantarețe de la noi din țara, a vorbit despre kilogramele in plus, dupa ce fanii sai au presupus ca este insarcinata pentru a treia oara. In urma cu aproape doua luni, Andra a devenit „subiectul zilei” pe TikTok, dupa ce internauții au inceput sa faca…

Ghicitoarea zilei: „Ce merge in sus si in jos, dar nu se misca?”. Nu mulți știu raspunsul

19:15, 16.01.2024 - Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, iți propune in aceasta seara o ghicitoare tare. Nu mulți știu raspunsul la intrebarea de mai jos, care da mari batai de cap multor persoane. Tu ai idee care este raspunsul la aceasta ghicitoare?

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania. Montarea de panouri solare, jobul zilei

11:25, 03.01.2024 - Romania se confrunta cu o lipsa acuta de meseriași, ceea ce face ca in prezent unele servicii sa fie platite foarte bine, dat fiind oferta redusa de specialiști in piața. La mare cautare, acum, sunt, in trend cu tendințele de dezvoltare a pieței locale, meserii precum instalatori de panouri solare,…

Anul 2023, cel mai cald an din istorie pentru Romania, cu o temperatura medie de 12,5 grade. Cel mai calduros Craciun, cu maxima zilei de 17 grade Celsius.

15:40, 02.01.2024 - Anul 2023 este cel mai cald an din istorie pentru Romania cu o temperatura medie de 12,5 grade. Intervalul 2012-2023 devine cea mai calda perioada de 12 ani consecutivi din istoria masuratorilor meteorologice.


Ce parere ai despre aceasta stire?