Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palatul Național își va deschide stagiunea cu un concert aniversar al ansamblului ”Fluieraș”

Publicat:

Un concert aniversar susținut de Ansamblul de cantece și dansuri populare ”Fluieraș” va avea loc joi, 29 octombrie, la ora 18.00, la Palatul Național ”” din capitala, informeaza MOLDPRES.Cu acest eveniment, Palatul Național iși va deschide stagiunea 2020-2021.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

MANIFEST - Show de Generație Noua la Palatul Național  “Nicolae Sulac’’ ! 

18:21, 29.02.2024 - Nu ratați ocazia de a fi martorii celei mai frumoase metamorfoze a acestei primaveri - MANIFEST! Fiți una cu arta intr-un spectacol fascinant de dans, muzica live, teatru și show de lumini cu elemente inovatoare de grafica digitala. Scufundați-va alaturi de eroul principal in cele mai ascunse colțuri…

Noua Clinica ORL din Timișoara se deschide in cateva luni. Construcția e „aproape gata”

11:00, 24.02.2024 - Potrivit primarului Dominic Fritz, noua clinica ORL din Timișoara este „aproape gata”, urmand dotarea acesteia cu echipamente medicale. Lucrarile la noua cladire au inceput in urma cu aproape doi ani.

Star Matinal. 25 de ani de Proconsul! Trupa va susține un concert aniversar pe 7 martie: "Trebuie sa fie..." / VIDEO

18:05, 20.02.2024 - Invitați in platoul Star Matinal, membrii trupei Proconsul, una dintre cele mai iubite formații de pop-rock din Romania, au anunțat ca implinesc 25 de ani de cariera. Trupa va susține un concert aniversar pe 7 martie la Sala Palatului.

Tik Tok iși deschide centru european pentru alegeri. Postarile care vor avea referințe politice vor fi publicate intr-o rubrica noua

06:06, 19.02.2024 - Tik Tok va lansa in aplicație un centru electoral in limba locala pentru fiecare dintre cele 27 de state membre UE. Aici romanii vor gasi informații despre unde și cum pot vota, cum sa recunoasca dezinformarea și cum sa raporteze conținutul care nu respecta regulile.

Adio, maestre Mihai Amihalachioaie: Cand va fi petrecut pe ultimul drum regretatul dirijor

09:45, 13.02.2024 - Maestrul Mihai Amihalachioaie, care a decedat noaptea trecuta, va fi petrecut pe ultimul drum pe 14 februarie. Ceremonia funerara va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, incepand cu ora 10:00.

Au fost facute publice detalii funeraliilor maestrului Mihai Amihalachioaie

08:20, 13.02.2024 - Maestrul Mihai Amihalachioaie, care a decedat noaptea trecuta, va fi petrecut pe ultimul drum pe 14 februarie 2024, anunța primaria Capitalei. Ceremonia funerara va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, incepind cu ora 10:00, noteaza Noi.md cu referire la realitatea. La ora 12:00 corpul neinsuflețit…

Start schimbarii! Intra in hora reciclarii! RetuRO deschide, la Giarmata, cel de-al doilea centru de colectare din țara

20:00, 07.02.2024 - Start schimbarii! Intra in hora reciclarii! RetuRO deschide, la Giarmata, cel de-al doilea centru de colectare din țara. RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulara din Romania, deschide in cadrul...


Ce parere ai despre aceasta stire?