Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palatul de peste 1 miliard de euro al lui Putin este mâncat de mucegai. Investigație BBC

Publicat:

Palatul de peste un miliard de euro al lui este mancat de mucegai, potrivit unei investigații BBC, care a stat de vorba cu mai mulți muncitori angajați sa lucreze la renovare. Aceștia au dezvaluit pentru BBC, sub protecția anonimatului, de ce palatul cu interioare opulente a ajuns de nelocuit.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Afecțiune rara de una la un miliard. Un copil arata ca un varcolac

10:40, 11.04.2024 - Un copil din Filipine arata ca un varcolac dupa ce s-a nascut cu afecțiune rara care apare una la un miliard, potrivit The Sun . Mama micuțului Jaren se teme ca aspectul neobișnuit al fiului ei, se datoreaza faptului ca a mancat o pisica neagra in timp ce era insarcinata. Medicii spun ca este sindromul…

Vladimir Putin pregatește ceva major: Rusia intensifica activitatea pe un poligon pentru teste nucleare

23:55, 08.04.2024 - Un expert japonez specializat in problemele armatei ruse a estimat ca intensificarea lucrarilor de construcții pe un poligon folosit pentru teste nucleare din nordul Rusiei, observata inca din anul trecut, crește probabilitatea unui nou test nuclear din partea Moscovei.

NATO, 75 de ani de la inființare. Jens Stoltenberg: ”Putin nu poate caștiga prin razboi. Trebuie sa se așeze și sa negocieze”

10:15, 05.04.2024 - In conferințele de presa organizate la Cartierul General al NATO cu ocazia celebrarii a 75 de ani de la crearea NATO, Secretarul General Jens Stoltenberg a declarat ca Vladimir Putin nu poate caștiga prin razboi.

Rusia continua emiterea de pasapoarte in teritoriile ucrainene

17:35, 02.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca peste 3,2 milioane de persoane au primit cetatenia rusa in 'Novorusia', cum denumeste Rusia ansamblul celor patru regiuni ucrainene pe care le-a anexat in septembrie 2022, Donetk, Lugansk, Herson si Zaporojie, dar pe care din punct de vedere militar…

„Sindromul Havana”: O investigație care duce spre GRU

18:05, 01.04.2024 - Kremlinul a dezmintit luni ca serviciile secrete ruse ar avea vreun rol in asa-numitul „sindrom Havana”, o serie de afectiuni bizare suferite de diplomati si spioni americani in lume si pe care nici Statele Unite nu au reusit sa le elucideze. Reactia Moscovei survine dupa ce un website rus anti-Kremlin…

De ce nu este prezent Putin la omagiile victimelor atentatului de la Moscova: Dmitri Peskov ofera explicații

15:45, 30.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin este in continuare absent fizic la omagii ale victimelor si la intalniri cu familiile acestora, la o saptamana de la atentatul de la Moscova, insa un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, da asigurari ca ”credeti-ma, chiar daca nu vedeti lacrimi pe fata sa,…

Cum arata palatul de 1 miliard de euro a lui Vladimir Putin. Are patinoar și cazinou / FOTO

11:30, 18.03.2024 - Vladimir Putin are o avere impresionanta și locuiește intr-un palat de 1 miliard de euro. Președintele Rusiei are la dispoziție o mulțime de camere luxoase, iar vila lui imensa este dotata chiar și cu un patinoar și cazinou. Iata cum arata!

CIA a fabricat date pentru a lansa o investigație asupra presupuselor legaturi ale lui Trump cu Federația Rusa

06:30, 16.02.2024 - Dupa cum au relatat jurnaliștii Matt Taibbi și Alex Gutengtag, precum și scriitorul Michael Shellenberger, departamentul a prezentat totul ca și cum președintele rus Vladimir Putin l-ar fi susținut pe fostul președinte al SUA, dar „dovezile indica contrariul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?