Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pacificatorul | Regina Elisabeta a II-a se pregătește să vorbească cu prințul Harry

Publicat:

De la interviul exploziv pe care și prințul Harry l-au acordat realizatoarei de televiziune pe 7 martie, relațiile dintre membrii familiei regale s-au racit. In mijlocul haosului, a II-a pare sa ia inițiativa și sa reinstaleze „pacea”. , intr-adevar, intr-un mod mai... The post Pacificatorul | a II-a se pregatește sa vorbeasca cu prințul Harry appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hugh Grant a ajuns la un acord in procesul cu tabloidul acuzat și de prințul Harry de violarea intimitații

15:51, 17.04.2024 - Actorul Hugh Grant a ajuns la un acord cu editorul tabloidului The Sun, in cadrul unui proces in care starul britanic si printul Harry - fiul cel mic al regelui Charles al III-lea i-au acuzat pe jurnalistii publicatiei ca au folosit detectivi privati pentru a-i intercepta ilegal telefonul si pentru…

Meghan Markle a lansat primul produs al noului sau brand, American Riviera Orchard

15:40, 17.04.2024 - Meghan Markle a lansat primul produs din noua sa afacere American Riviera Orchard, in timp ce a trimis la 50 de influenceri un borcan de gem de capșuni. Creatoarea de moda Tracy Robbins și vedeta argentiniana Delfina Balquier se numara printre cei care au postat o imagine cu produsul pe Instagram Stories.…

Cand s-a produs ruptura intre William și Harry, de fapt. Momentul rușinos pe care toata lumea l-a uitat

09:50, 28.03.2024 - Prințul William și Harry nu au deloc o relație buna de cațiva ani, iar toți dau vina pe Meghan Markle pentru asta. Se pare, insa, ca ruptura dintre cei doi s-a produs cu mulți ani inainte de a aparea in peisaj celebra actrița, semn ca lucrurile sunt stricate de mult tima. Care a fost momentul […] The…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Cine l-ar fi putut convinge pe prințul Harry sa se intalneasca la Londra cu fratele sau: „Ar fi acceptat cu placere”

13:40, 07.02.2024 - Harry „ar fi acceptat cu placere” reintalnirea cu William, dar in schimb „și-a petrecut noaptea intr-un hotel din Londra”, dupa o intalnire de 45 de minute cu regele Charles, diagnosticat recent cu cancer.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?