Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pacientul care a  provocat incendiul de la Psihiatrie este „client“ vechi. „Suntem unitate sanitară, nu centru de detenţie“

Publicat:

Incendiul care a distrus parterul sectiei externe de Psihiatrie a SJU Slatina a fost provocat de un pacient cu multiple internari in acea unitate. Cat despre respectarea procedurilor de catre personalul spitalului, ancheta este inca in curs.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Botoșani, arestat dupa ce și-a ucis soția in scara blocului, a incercat sa se sinucida in arest. Cum a inșelat vigilența polițiștilor

10:30, 15.04.2024 - Incarcerat in arestul IPJ Botoșani, un barbat de 54 de ani, acuzat ca și-a ucis in martie soția, se afla in coma la spital, dupa ce a incercat sa se sinucida, relateaza Monitorul de Botoșani.Suspectul a incercat sa iși ia viața, sambata, inghițind un pumn de pastile pentru depresie. El fusese arestat…

Voluntar care i-a ajutat pe refugiați ucraineni, mort intr-un centru de detenție preventiva rusesc

13:21, 09.04.2024 - Aleksandr Demidenko, un voluntar din Belgorod, Rusia, care i-a ajutat pe refugiații ucraineni sa se intoarca acasa, a murit intr-un centru de detenție preventiva din Rusia.Decesul s-a inregistrat pe 5 aprilie, dar despre deces s-a aflat abia pe 8 aprilie, scrie OVD.Info.

Doua dintre cele mai vechi hipermarketuri se transforma radical: apare un nou tip de centru comercial

12:05, 12.03.2024 - In piața hipermarketurilor din Romania au loc schimbari semnificative, asta dupa ce Cora și-a vandut toate magazinele. Acestea au fost preluate de Supernova Group, care le va transforma in hipermarketuri Carrefour, dar asta nu este tot. Fostele Cora Lujerului și Cora Pantelimon vor fi reamenajate, iar…

Incendiul din Valencia in care au murit și doi romani a fost provocat de un aparat electrocasnic. Concluziile anchetei

07:40, 12.03.2024 - Incendiul in care au murit zece oameni in Valencia, Spania, la sfarsitul lui februarie, cand flacarile au cuprins in cateva minute un bloc, ar fi fost provocat accidental de un aparat electrocasnic, au anunțat autoritațile.

Incendiul de la Balastiera Micalaca a fost provocat

14:15, 17.02.2024 - Victima gasita carbonizata este persoana fara adapost care, in vara anului 2022, a impins in șosea o femeie care aștepta culoarea verde a semaforului, la o trecere de pietoni de la Podgoria.

Crima de la Padina. Ucigașii sunt fiii vrajitoarei Sidonia, iar clanul Fabian este vechi client al Poliției

10:40, 12.02.2024 - Clanul Fabian, din care fac parte și ucigașii barbatului de 41 de ani din Targoviște, care a participat la o petrecere la un hotel din Padina, este in atenția Poliției pentru multe ilegalitați.

Centru comercial pe Calea Turzii, ridicat de unul dintre cei mai vechi oameni de afaceri arabi veniți in Cluj

11:16, 01.02.2024 - Un nou centru comercial va fi construit pe Calea Turzii, langa sensul giratoriu de la intersecția cu strada Fagetului. PUZ-ul este dezbatere publica și urmeaza sa ajunga pe masa urbaniștilor din Primarie. 


Ce parere ai despre aceasta stire?