Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Surprizele plăcute, pielea catifelată și corpul tonifiat au o singură adresă: The Clinique Herăstrău

Publicat:

Neatza cu Razvan și Dani și clinica de beauty & health, , vin cu o veste excelenta pentru doamnele, domnișoarele sau chiar pentru domnii interesați de imbunatațirea aspectului fizic.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea iși testeaza relația la Power Couple. „Sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celalalt”

17:50, 25.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, vine din 5 februarie la Antena 1 cu un mix uimitor de probe, ce va purta perechile de concurenți printr-un roller coaster al celor intense trairi, concursul provocandu-i pe participanți sa-și descopere partenerii de viața intr-o lumina…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzant colegii cu gluma zilei: ”Mi-au spus ca nu sunt capabila de o relație...” / VIDEO

08:46, 22.01.2024 - Ziua de luni incepe cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzat colegii cu gluma zilei. Asistenta TV nu da niciodata greș cand vine vorba despre acest lucru și știe sa aduca zambetele pe buze in platoul emisiunii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Parca te simți și prost ca...” / VIDEO

08:40, 12.01.2024 - Ramona Olaru are grija de buna dispoziție a colegilor ei, astfel incat fiecare ediție ”Neatza cu Razvan și Dani” sa inceapa cu zambetul pe buze. Acest lucru s-a intamplat și de aceasta data, cand a spus gluma zilei. Asistenta TV știe cum sa iși faca colegii sa rada!


Ce parere ai despre aceasta stire?