Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) 3 rețete de chec pufos: Vezi care este ingredientul secret!

Publicat:

Dulciurile preparate acasa sunt mult mai sanatoase decat cele din comerț. Unde mai pui ca de cele mai multe ori este mai simplu și mai economic sa gatești in bucataria ta deserturile care iți incanta papilele gustative!  Dintre cele mai rapide și simple rețete de prajturi homemade face parte și deliciosul chec. Exista o mulțime de rețete pentru un chec pufos, pe care le poți incerca și tu.  Fie ca pregatești o masa festiva, fie ca vrei sa transformi o zi banala intr-o experiența culinara memorabila pentru prieteni și familie, iți propunem 3 rețete de chef pufos. Vezi care este ingredietul secret…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat. Multe gospodine nu stiu care este mai bun, de fapt

14:26, 08.04.2024 - Zaharul vanilat și zaharul vanilinat se folosesc destul de des la prajituri, dar multe gospodine nu știu care este diferența intre cele doua. Denumirea lor aproape identica ne poate induce in eroare. Care este mai bun, de fapt? Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat Zaharul vanilat și…

'Dreapta Unita' a depus la BEC peste jumatate de milion de semnaturi - Lista completa a candidaților USR-PMP-FD

12:35, 08.04.2024 - Liderii aliantei Dreapta Unita au depus, luni la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnaturi de sustinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. Semnaturile au fost mai multe ca cele stranse de USR in alianta la precedentele europarlamentare din 2019.

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…

Care este momentul potrivit al zilei sa mananci dulciuri. Zaharul cu bune și cu rele

19:56, 19.02.2024 - Știm cat de greu este sa te abții sa mananci dulciuri! Ciocolata, prajiturile, sucurile acidulate și dulci sunt atat de tentante și nu putem renunța la ele. De cele mai multe ori mananci dulciuri dimineața devreme, imediat dupa o cafea, sau dupa amiaza, cand simți ca iți scade nivelul de energie. De…


Ce parere ai despre aceasta stire?