Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OZN filmat deasupra statiei germane Neumayer III

Publicat:

Cercetatorii statiei germane Neumayer III, din Antarctica, au postat pe YouTube un filmulet care demonstreaza aparitia unui deasupra laboratorului. Inregistrarea video a fost facuta in data de 3 iunie.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Care este cel mai mare pacat pe care un credincios il poate face. Sfatul parintelui Pimen, de la muntele Athos

08:30, 04.03.2024 - Era tehnologiilor a cuprins fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv pe cea a preoților, cum este și cazul parintelui Pimen, de la muntele Athos. Recent, intr-un clip publicat pe Youtube, urmaritorii acestuia au aflat care este cel mai mare pacat pe care un credincios il poate face.

La 6 ani și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni

17:30, 24.02.2024 - Un baiat de șase ani, vegetarian, și-a lansat un canal de YouTube, deoarece „in curand, nu vor mai exista animale”. Bodhi, care locuiește langa Norwich, Marea Britanie, nu a mancat niciodata carne și promoveaza dieta bazata pe plante.

Marian Godina, reacție privind piesa „Macarena” a Erikai Isac: „Stau și ma intreb, dragi femei, cu cine dracului va intalniți voi și mai ales unde, astfel incat sa fiți nevoite sa trimiteți locația live?”

17:05, 19.02.2024 - Polițistul Marian Godina a comentat luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, piesa „Macarena” lansata de cantareața Erika Isac, aflata in mijlocul unui val de controverse dupa versurile despre abuzurile impotriva femeilor. Afirmațiile polițistului au fost taxate de internauți, care l-au criticat…

LIVE Video: RO e-Factura: Principalele probleme. Intalnire online cu Daniel Sandu, expert contabil, marți, ora 11.00, pe StartupCafe.ro

17:40, 11.02.2024 - Marți, 13 februarie 2024, de la ora 11.00, ne vedem cu Daniel Sandu, consultant fiscal și expert contabil, intr-o intalnire online transmisa live video pe pagina de Facebook a StartupCafe, pe canalul nostru de YouTube și pe website-ul StartupCafe.ro. Tema: RO e-Factura.

Cercetatorii au forat o carota de gheața din Antarctica și descoperirea i-a alarmat: „Daca va incepe sa se retraga, o va face foarte repede“

16:16, 08.02.2024 - Dovezile dintr-o carota de gheața lunga de peste 600 de metri arata ca stratul de gheața din Antarctica de Vest s-a micșorat brusc și dramatic in urma cu aproximativ 8.000 de ani, potrivit unei noi cercetari.

Un barbat din SUA și-a decapitat tatal și i-a aratat capul intr-un videoclip postat pe YouTube

14:40, 31.01.2024 - Un barbat din Pennsylvania, SUA, a fost arestat dupa ce și-ar fi ucis prin decapitare propriul tata, dupa care i-a aratat capul intr-un videoclip infiorator postat pe YouTube, in timp ce relua teorii ale conspirației promovate de dreapta.

Un lot de tancuri, filmat in Slovenia

22:40, 27.01.2024 - Se pare ca Ucraina va primi un nou lot de tancuri, care este livrat pe cale terestra, pe platforme puternice. Inregistrarea video, in care se vad camioane mari cu tancuri pe platforme, a fost transmisa pe adresa redacției Noi.md din Slovenia.


Ce parere ai despre aceasta stire?