Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otilia Bilionera, detalii neștiute despre fosta relație. Artista susține că a fost părăsită când avea probleme de sănătate: „Mereu mergeam la spital”

Publicat:

și-a gasit fericirea in brațele unui barbat din Turcia. Cantareața a trecut, in urma cu ceva timp, peste o desparțire. Artista susține ca fostul ei iubit a parasit-o atunci cand avea probleme de sanatate. Ce a marturisit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Cum te susține SIGNAL IDUNA sa nu abandonezi lupta cu boala, atunci cand pare pierduta

10:05, 20.03.2024 - Ce faci cand te lovește ghinionul și ai nevoie de ajutor? Cand ai nevoie de bani ca sa te tratezi pentru o boala sau pentru o operație? Cate rude și prieteni iți sar in ajutor? Cum o scoți la capat? Cand ai o problema medicala te gandești probabil ca ai nevoie de noroc, relații sau bani ca sa te faci…

Fosta iubita celebra a lui Stelea, detalii neștiute: „El era casatorit atunci. Il am și acum in suflet”

11:15, 17.03.2024 - Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu Fostul portar al echipei naționale. Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de casatorie cu Bogdan Stelea, insa cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au desparțit. Fostul mare portar a vrut sa o ceara…

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, la un pas de moarte in Turcia. Cantareața a ajuns in stare grava la spital: ”Probabil nu mai traiam” / VIDEO

18:31, 06.03.2024 - Otilia Bilionera, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara risca sa aiba un sfarșit tragic, in urma cu cațiva ani. A ajuns la spital in stare grava, avand hemoragie interna și totul s-a datorat in urma unor dureri carora nu le-a dat importanța.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?