Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ostropel de pui: cum faci să îți iasă perfect, nici prea lichid, nici prea gros

Publicat:

Ostropelul de pui este unul dintre felurile de mâncare preferate ale românilor. Se consuma cât este fierbinte și merge de minune cu o mamaliga gatita ca la carte.

Pregatirea lui poate fi insa dificila pentru cineva care nu cunoaste toate trucurile retetei, deoarece sosul, elementul central al preparatului, poate iesi fie prea subtire, fie prea gros, fie cu cocoloase. Iata ce trebuie sa faci ca sa iti iasa un ostropel de pui perfect.

Reteta de ostropel de pui rosu

Pentru a prepara ostropel de pui rosu aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: un kilogram de pulpe…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Sfaturi pentru pregatirea miresei in ziua nuntii: Cum sa te simti si sa arati perfect

12:46, 08.04.2024 - Ah, pregatirea miresei acea oaza de calm inainte de furtuna de emotii si dansuri. Sau cel putin asa ar trebui sa fie, nu Fie ca esti genul de mireasa care a planificat fiecare detaliu din adolescenta sau tipul care decide lucrurile pe ultima suta de metri, acest ghid e pentru tine. Uita de liste plictisitoare…

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Omleta pufoasa cu branza! Rețeta unui mic dejun perfect

14:25, 01.02.2024 - Cei care vor sa pregateasca un mic dejun rapid și delicios pot opta pentru o omleta pufoasa cu branza.Ingrediente:- 3 oua- 50g branza (poți folosi branza de vaci, branza de capra, branza feta sau orice alt tip de branza pe care il preferi)- 2 lingurițe de unt sau ulei de masline- sare și piper dupa…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?