Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oscar 2021. Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu

Publicat:

Aseara, a avut loc gala de decernare a premiilor Oscar, cea de-a 93-a ediție. Deși covorul roșu a fost onorat cu ținute care de care mai spectaculoase, cateva apariții nu au primit nota de trecere .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prost de doua ori in mai putin de 24 de ore. Il paste puscaria

14:55, 15.04.2024 - Aseara, la ora 21.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada G.A. Petculescu, un autoturism condus de un barbat de 50 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul avea dreptul de a conduce…

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Will Smith nu a fost prezent la decernarea premiilor Oscar 2024. Ce alte vedete au lipsit de la eveniment

17:35, 11.03.2024 - La decernarea premiilor Oscar 2024 pentru productiile cinematografice din 2023 au participat foarte multe celebritați. Nimeni nu a uitat insa intamplarea de anul trecut care i-a adus in centrul atenției pe Will Smith și Chris Rock.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

(VIDEO) Zendaya a purtat o ținuta spectaculoasa la a doua premiera a filmului „Dune”

14:10, 16.02.2024 - Zendaya a purtat o ținuta spectaculoasa la a doua premiera a filmului „Dune”, gazduita, joi, la Londra. Vedete precum Zendaya, Timothee Chalamet și Florence Pugh au sosit purtand diverse ținute metalice care se potriveau cu estetica futurista a peliculei. Zendaya și Roach au ales sa imbrace costume…

S-a aflat cine este barbatul injunghiat mortal intr-un hotel din Dambovița / La petrecere participau mai multe vedete - Alex Velea, audiat (surse)

11:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. La eveniment participau mai multe vedete. Potrivit surselor STIRIPESURSE, barbatul omorat este Anghel Sorin, 41 ani.De asemenea, sursele Antena 3…


Ce parere ai despre aceasta stire?