Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orban: Este foarte dificil de pus în practică testarea de coronovirus a membrilor secţiilor de votare

Publicat:

a declarat, miercuri, la Galati, in contextul existentei mai multor solicitari privind testarea de coronavirus a membrilor sectiilor de votare, ca aceasta masura este foarte dificil de pus in practica.

Intrebat cum raspunde solicitarii facute de europarlamentarul liberal potrivit careia ar trebui ca toti membrii sectiilor de votare din tara sa fie testati, Orban a spus ca aceasta depaseste capacitatea de testare de la nivel national, care inseamna circa 32.000-33.000.

"Este foarte dificil de pus in practica. Am mai auzit astfel de solicitari.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Un angajat al Ambasadei ruse, declarat indezirabil in RM, dupa scandalul secțiilor de votare, deschise in Transnistria

11:10, 19.03.2024 - Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, a fost convocat, din nou, la Ministerul Afacerilor Externe, in legatura cu alegerile prezidențiale din Rusia desfașurate și in Transnistria. In acest context, oficialului i-a fost inmanata nota prin care un colaborator al Ambasadei a fost declarat persoana…

Maia Sandu anunța ca Rep. Moldova va raspunde Kremlinului pentru deschiderea ilegala a secțiilor de votare in Transnistria

15:30, 18.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, declara ca Guvernul va raspunde in perioada urmatoare Kremlinului care a deschis ilegal secții de votare in Transnistria in timpul alegerilor prezidențiale ruse, dar fara a oferi detalii.

Romania condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din Moldova, Georgia și Ucraina | Alegeri Rusia 2024

20:21, 16.03.2024 - Alegeri Rusia 2024. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din regiunea transnistreana a Republicii Moldova și in regiuni din Georgia, precum și in teritoriile ocupate din Ucraina.

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Un nou scandal privind alegerile: componența secțiilor de votare

18:40, 10.03.2024 - Guvernul a schimbat in ordonanța de urgența (OUG) privind organizarea alegerilor din 9 iunie modul de reprezentare al partidelor in secțiile de votare, ceea ce ar duce la scoaterea oamenilor PMP, partid care pe vechea legislație avea dreptul la membri.

SuperLiga: Otelul vs CFR Cluj - Examen dificil pentru Adrian Mutu

09:45, 27.02.2024 - Otelul - CFR Cluj, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Romaniei, este programat, marti, 27 februarie, de la ora 21:00, la Galati, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Moldova intenționeaza sa impiedice deschiderea secțiilor de votare in Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia

00:15, 02.02.2024 - Președintele Parlamentului și șeful Partidului Acțiune și Solidaritate de guvernamant, Igor Grosu, a spus ca autoritațile republicane ar putea interzice votul pe teritoriul Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Ostalep - despre deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile din Rusia: "Autoritațile se consulta"

10:30, 21.01.2024 - Fostul viceministru de Externe Valeriu Ostalep sugereaza ca autoritațile moldovenești nu doresc sa dea un raspuns parții ruse in ceea ce privește organizarea procesului de votare la alegerile prezidențiale din Rusia pentru cetațenii ruși care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova, fiind vorba de…


Ce parere ai despre aceasta stire?