Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ora de vară 2020. Efectele schimbării orei asupra organismului

Publicat:

Trecerea la ora de vara s-a facut in noaptea de 28 spre 29 martie 2020, cand ceasurile s-au dat inainte cu o ora, astfel ca ora 3:00 a devenit ora 4:00. „Dormim mai puțin”, cum se spune, iar 29 martie 2020 este cea mai scurta zi a anului, avand 23 de ore, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de berberina. Efectele pe care le are asupra organismului uman

09:01, 19.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul de berberina? Iata de ce este bine sa il consumi des. Ce beneficii are asupra sanatații organismului uman. Efectele pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

Cum ne afecteaza trecerea la ora de vara. Medicii avertizeaza care sunt consecințele: „Pot aparea multe tulburari”

17:30, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Medicii avertizeaza cu privire la efectele care pot veni odata cu trecerea la Ora de Vara

07:00, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog a explicat intr-un interviu acordat news.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Ora de vara și efectele asupra sanatații. Medicul Tudor Ciuhodaru la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 26.3.2024.

11:41, 26.03.2024 - De-a lungul timpul, studiile au aratat ca trecerea la ora de vara are repercusiuni și asupra sanatații. Trecerea la ora de vara ne poate da peste cap ceasul intern multora dintre noi și ne poate cauza probleme cu somnul cel puțin in prima saptamana dupa aceasta schimbare. Trecerea la ora de vara ii…

Ce influența are trecerea la ora de vara asupra organismului. Ce țari au renunțat la practica și de ce

12:31, 10.03.2024 - In ultimul deceniu, mai multe state din intreaga lume au renunțat la ora de vara din diferite motive, in timp ce altele inca se agața de aceasta practica, in ciuda faptului ca experții in sanatate spun ca este daunatoare.

De ce te trezești greu dimineața

12:45, 06.03.2024 - Sa dormim este foarte important, iar felul in care o facem și durata somnului ne pot ajuta sa obținem odihna de care avem nevoie, sa fim sanatoși și sa avem o stare de spirit excelenta. Cu toate acestea, multe persoane nu acorda o atenție deosebita somnului așa cum ar fi normal, iar din aceasta cauza…

De ce e bine sa bei ceai de rachitan. Efectele pe care le are asupra organismului

08:56, 29.02.2024 - Descopera secretele unui aliat natural pentru sanatatea ta: ceaiul de rachitan. Dincolo de numele sau pitoresc, aceasta planta este cunoscuta pentru beneficiile sale miraculoase asupra organismului.

De ce e bine sa bei ceai de Kombucha. Efectele pe care le are asupra organismului uman

13:31, 24.02.2024 - Cu o creștere constanta a interesului pentru opțiunile alimentare și bauturile sanatoase, ceaiul de Kombucha a devenit o alegere populara printre cei care iși doresc sa-și imbunatațeasca sanatatea in mod natural. Aceasta bautura fermentata are numeroase beneficii.


Ce parere ai despre aceasta stire?