Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ora de iarnă 2021: când se schimbă în MOldova și cum ne afectează sănătatea

Publicat:

Moldova va trece la ora de iarna 2021 la finalul lunii octombrie. Specialiștii atrag atenția ca schimbarea orei ne poate afecta și ca este nevoie de rabdare și de un regim de viața sanatos pentru a face fața situației.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Dmitri Torner: „In cadrul dialogului nostru, doamna ministru al Apararii al Austriei a fost inspirata de ideea de a colabora cu Moldova”

09:20, 18.04.2024 - Presa a relatat, saptamana trecuta, despre inițierea unui dialog intre Moldova și Austria in domeniul sporturilor de iarna. In ultimul timp, in țara noastra, a reinviat cu adevarat interesul pentru biatlonul de iarna, in care Moldova a reușit deja sa caștige aurul și argintul la Campionatele Europene.…

Avertizare meteo. Cod galden de vant puternic, descarcari electrice și grindina in Moldova

17:00, 06.04.2024 - ANM avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Se intoarce iarna. Zonele in care va ninge

16:10, 18.03.2024 - Vremea se schimba radical. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat ca temperaturile vor fi in scadere in toata țara, iar in Moldova și Transilvania va ninge. De asemenea, in restul țarii va fi ger și va ploua. Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de mai bine de un…

Patru modele majore de somn și cum ne afecteaza sanatatea pe termen lung

15:35, 15.03.2024 - Un studiu realizat de cercetatorii de la Penn State University a identificat 4 modele majore de somn și a demonstrat impactul semnificativ al somnului deficitar asupra sanatații, pe termen lung.

Pasarea care nu a mai plecat din Romania in aceasta iarna. Este o specie vulnerabila, ce spun specialistii

00:10, 05.02.2024 - O specie vulnerabila de pasare a ales in sezonul rece 2023-2024 sa ramana pe loc, in Romania, in loc sa migreze, așa cum obișnuia sa faca pana acum. Afla in randurile de mai jos despre ce pasare maiestuoasa este vorba și ce spun specialiștii despre schimbarea comportamentului sau. Cum a ajuns o specie…

Ceaiul despre care s-a descoperit ca iți hranește creierul. Specialiștii il considera un ajutor miraculos pentru memorie buna

08:50, 02.02.2024 - Ceaiurile sunt foarte benefice pentru sanatatea tuturor organelor, motiv pentru care tot ce trebuie sa faci este sa afli ce trebuie sa consumi pentru problemele pe care le ai. Un ceai care conține un supliment miraculos este foarte benefic pentru sanatatea creierului și imbunatațirea memoriei.

Zi de iarna innorata: Prognoza meteo pentru astazi

09:20, 28.01.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative, marcand astfel o perioada calma meteorologic.

Zi de iarna calma: Ce ne rezerva meteorologii pentru astazi?

07:16, 28.01.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative, marcand astfel o perioada calma meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?