Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt elevi de la Școala 133 sunt încă internați; toți sunt în stare bună

Publicat:

Opt elevi de la Scoala 133 mai sunt internati, miercuri, la spitalele "" si "", a declarat purtatorul de cuvant al , , potrivit Agerpres. Potrivit acesteia, toti cei opt elevi sunt in stare buna. 

Dintre acestia, cinci sunt internati la Spitalul "" si trei la Spitalul "".

Citește și: Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa pentru ca le faceti degeaba! ia gripa in 24 de ore

Marti au fost internati 18 elevi de la Scoala 133 la Spitalul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație grava in Timiș: Medicii dezvaluie CAUZA pentru care au ajuns la spital zeci de elevi și profesori

18:20, 03.04.2024 - Alerta sanitara la Timișoara. Conform opiniei medicilor de la Spitalul de Copii "Louis Țurcanu" din Timișoara, exista posibilitatea ca simptomele de intoxicație inregistrate la mai mulți elevi și profesori de la Colegiul Național "C.D. Loga" din Timișoara sa fie cauzate de un virus.  ”Starea…

Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?”

21:50, 27.02.2024 - Mii de elevi din nordul Moldovei frecventeaza cursurile școlare doar pentru a primi de mancare calda sau pentru a incasa bursele sociale. Aceasta realitate crunta este mai des intalnita in mediul rural și este cauzata de saracie, dar și de un mediu familial dezorganizat.

Mai mulți elevi de la un liceu din Bucuresti au ajuns la spital, dupa ce un coleg a dat cu spray lacrimogen in școala

15:30, 13.02.2024 - Mai mulți elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti au ajuns marți la spital, dupa ce un coleg de-ai lor a dat cu spray iritant, posibil paralizant, in școala. ACTUALIZARE ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca au fost evaluați medical 29 de elevi, dintre care 25 au fost transportati la spital…

Zeci de elevi clujeni vor invața despre fizica particulelor de la cercetatorii CERN: „La școala, copiii nu intra in contact cu fizica contemporana”

15:35, 07.02.2024 - 36 de elevi clujeni vor avea ocazia sa iși aprofundeze cunoștiințele despre fizica particulelor, in cadrul unui masterclass internațional care ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu acest domeniu.

Opt copii internați cu botulism la spitalul din Timișoara. Care este starea pacienților

12:50, 29.01.2024 - Este alerta la Timișoara acolo unde opt copii cu varste intre 3 și 7 ani au fost internați la spitalul de boli infecțioase cu botulism. Direcția de Sanatate Publica Timișoara a declanșat o ancheta de proporții și incearca sa identifice cauzele infecției.

Opt copii din Timiș au fost internați cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava

11:25, 29.01.2024 - Opt copii din judetul Timis au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, cu suspiciune de botulism, doi dintre micuti necesitand monitorizare permanenta.

Zeci de copii internați in spital la Targu Mureș in stare grava

17:05, 25.01.2024 - Secția clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgența Targu Mureș este ocupata peste capacitate de copii cu diferite forme de infecții respiratorii, inclusiv gripa și rujeola. Cei mai tineri pacienți sunt bebeluși care au doar cateva zile. Este depașita inclusiv capacitatea de terapie…


Ce parere ai despre aceasta stire?