Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMOR la Florești. Un bărbat, ucis în propria casă de către oaspetele său

Publicat:

Crima la beție in satul Bobulești, din raionul Florești. Un barbat de 55 de ani a fost ucis de un consatean, in varsta de 45 de ani, care a venit in ospeție la victima. Tragedia s-a intamplat ieri in jurul orei 20:00.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Coțușca a ars de viu in propria casa

18:30, 22.03.2024 - Un barbat din Coțușca a ars de viu in propria casa Un barbat in varsta de 83 de ani din localitatea Coțușca și-a pierdut viața intr-un incendiu care a cuprins o parte din bunurile din camera in care acesta dormea. S-a intamplat in aceasta dupa-amiaza. Alarma a fost data de un vecin care a observat fumul…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Vrajitoarea Sidonia a prevestit crima de la restaurantul de la Pandina? Ce le-a spus fiilor ei, inainte de petrecere

14:20, 17.02.2024 - Vrajitoarea Sidonia afirma ca si-a atentionat copiii inainte de crima de la Pandina. Mama celor trei frati acuzati de crima de la Pandina zice ca a prevestit tragedia. ea susține in continuare ca fiii ei au fost atacati de barbatul care a fost ulterior injunghiat mortal. Sidonia sustine ca a prevestit…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat de 60 de ani gasit carbonizat intr-un incendiu izbucnit in propria locuința

10:15, 01.02.2024 - Barbat de 60 de ani gasit carbonizat intr-un incendiu izbucnit in propria locuințaUn barbat de 60 de ani din judetul Galati a murit carbonizat, miercuri noapte, intr-un incendiu izbucnit in propria casa, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, potrivit Agerpres. Militarii…

Crima teribila la Dubasari: Un barbat și-a decapitat propria mama. Anterior, a fost cercetat pentru omorul tatalui sau

15:15, 31.01.2024 - O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost decapitata de catre propriul fiu, in urma unui conflict. Crima a avut loc ieri seara, in localitatea Marcauți, raionul Dubasari, la scurt timp dupa ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?