Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omor la beție. Un bărbat din Râșcani, înjunghiat mortal de către un amic de pahar

Publicat:

Omor la beție. Un barbat de 30 de ani a fost injunghiat mortal de catre un amic de pahar. Tragedia a avut loc joi in orașul Rașcani. Anchetatorii au stabilit ca cei doi au chefuit, dupa care au iesit din casa, iar in strada intre ei a izbucnit o cearta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Beție cu final tragic: Un barbat beat crița a urcat la volan sa-și duca amicul, tot baut, acasa, dar l-a „pierdut” pe drum și l-a calcat mortal

10:50, 22.03.2024 - Un barbat de 37 de ani a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de inchisoare. Astfel, inculpatul fiind in stare de ebrietate la volan, și-a condus amicul de pahar la domiciliu, insa, din imprudența, neștiind ca acesta a cazut la sol, l-a calcat cu automobilul, cauzandu-i ultimului vatamare grava a integritații…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scene șocante intr-un hotel din Dambovița: Un barbat a fost injunghiat mortal pe fondul unui conflict spontan / Trei tineri reținuți

09:50, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției, scrie Mediafax.In cursul nopții de sambata spre duminica, polițiștii din cadrul IPJ…

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.


Ce parere ai despre aceasta stire?