Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMOR în raionul Hînceşti. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de către un prieten

Publicat:

A baut pana și-a pierdut mințile. Un barbat de 63 de ani și-a lovit mortal amicul de pahar, de 43 de ani, pana acesta si-a dat suflarea. Crima avut loc luni, in jurul orei 16:00, in satul Negrea, raionul Hancești, in locuinta unui alt barbat, cu care cei doi au consumat alcool.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție

11:10, 10.04.2024 - CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție O crima s-a petrecut in județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din cate se pare, un barbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tanar de 29 de ani.  Crima s-ar fi produs in localitatea Sancel, iar fapta…

Ea e studenta de la Medicina omorata cu sange rece de iubit Tanarul a ucis-o din gelozie, cu mai multe lovituri de cuțit / FOTO

11:35, 23.03.2024 - Ea este studenta de la Medicina care a fost omorata cu sange rece de iubitul ei. Tanara și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost injunghiata cu mai multe lovituri de cuțit. Crima a avut ca motiv principal gelozia!

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Crima ingrozitoare intr-o familie din Gorj. Un barbat și-a injunghiat cu sange rece propriul frate și s-a facut nevazut, dupa o cearta

08:55, 06.02.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Gorj. Un barbat și-a ucis cu sange rece fratele, totul dupa un conflict intre cei doi. Se pare ca, dupa ce si-a dat seama ca trebuie sa raspunda pentru fapta sa, barbatul s-a facut nevazut.

Alerta maxima la Timișoara – crima abominabila in plina strada

00:20, 01.02.2024 - Alerta de gradul zero, miercuri noaptea la Timișoara.   Un tanar barbat a fost descoperit zacand intr-o balta de sange in plina strada in zona Fabric. La fața locului a ajuns de urgența mai multe echipaje de Poliție și ambulanța, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru barbat care a fost declarat…

Crima șocanta in Ialomița. Lasat sa moara dupa ce a fost injunghiat cu sange rece de cel mai bun prieten

19:20, 25.01.2024 - Un tanar din Slobozia a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost injunghiat de cel mai bun prieten. Criminalul și-a abandonat victima in strada, lasand-o sa moara cu zile. Victima a fost descoperita, plina de sange, pe o banca, in oraș.


Ce parere ai despre aceasta stire?