Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial ucrainean, la Conferința Internațională a Telecomunicațiilor: Rușii au distrus 60 de mii de km de linii de comunicații

Publicat:

Razboiul din Ucraina se poarta și in planul comunicațiilor. Aflat la București, la cel mai mare eveniment din domeniu, șeful pentru si din Ucraina a facut un bilanț al distrugerilor provocate de Rusia in logistica

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

In timp ce fac prapad in Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului sa inceteze razboiul

17:45, 15.04.2024 - Rusia a chemat luni Iranul si Israelul la 'retinere' pentru evitarea oricarei noi 'escaladari' dupa atacul intreprins de Teheran impotriva teritoriului israelian ca riposta la lovitura mortala asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP si Reuters.

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Batalia dronelor s-a transformat intr-o cursa tehnologica intre Rusia și Ucraina. Comandant ucrainean: „Nu poți caștiga razboiul doar cu FPV-uri”

20:20, 12.03.2024 - O vreme, forțele ucrainene s-au bucurat de avantajul prolific al dronelor pe care le-au folosit ca pe niște proiectile proprii și care pareau sa fie o alternativa eficienta la obuzele de artilerie, ingaduindu-le sa lanseze atacuri asupra forțelor rusești inamice, relateaza NYT.

Rusia a reluat atacurile asupra asupra sistemului energetic din Ucraina. Ce tactica folosesc acum rușii fața de anul trecut

12:01, 04.03.2024 - Rusia a reluat atacurile asupra sistemului energetic ucrainean cu scopul de a afecta și degrada capacitatea industriala a Ucrainei. In ciuda acestor atacuri, majoritatea realizate cu drone kamikaze, sistemul energetic ucrainean ramane „stabil”, conform serviciilor militare de informații britanice.

Pentru o Rusie mai mare, Putin a distrus speranța unei Rusii mai bune

07:05, 28.02.2024 - Razboiul de agresiune al Rusiei in Ucraina a revenit in prim planul scenei politice globale chiar daca in Gaza continua operațiunile Israelului și nici un acord de pace nu este inca pe masa, la 5 luni de la agresiunea terorista a Hamas din 7 octombrie.

VIDEO Șoșoaca, infruntata de un revoluționar, la Braila: “Pe bunicii noștri i-au omorat rușii și vii tu sa aduci iar rușii?”/ Șosoaca: “Rusia a caștigat razboiul cu Ucraina”

22:30, 11.02.2024 - Prezenta la Braila impreuna cu Luis Lazarus, senatoarea Diana Șoșoaca (partidul extremist SOS, ex-AUR) a fost apostrofata de un barbat care susține ca a luptat la Revoluție și i-a reproșat ca este omul Rusiei: “Vii tu cu rușii aici”, i-a spus omul senatoarei care uzeaza de retorica rusa și propaga narativul…

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Parlamentul ucrainean a prelungit marti cu inca 90 de zile legea martiala si mobilizarea. Rusia a distrus un centru de control ucrainean din Lugansk

07:10, 07.02.2024 - Continue reading LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Parlamentul ucrainean a prelungit marti cu inca 90 de zile legea martiala si mobilizarea. Rusia a distrus un centru de control ucrainean din Lugansk at Info real.

Politicienii pro-ruși de la București avertizați de la Chișinau: Crede ca daca vin rușii aici il pun președinte? Ii trag un glonț in cap!

11:05, 02.02.2024 - Fostul ministru al Apararii de la Chișinau, Anatol Șalaru, are un mesaj dur pentru politicienii pro-ruși de la București și analizeaza comportamentul rușilor in teritoriile ocupate."Ceea ce nu ințeleg anumiți politicieni din Romania, pro-ruși, care nu cunosc nici limba rusa, nici mentalitatea rușilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?