Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiectele pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât de mult ghinion îți aduc

Publicat:

O casa decorata cu bun gust este un camin calduros și sanctuar pentru cei ce locuiesc in ea. Exista, totuși, cateva obiecte care aduc ghinion și pe care nu trebuie sa le ții in casa. Ce nu trebuie sa ții niciodata in casa Așa cum exista plante care aduc ghinion sau noroc, la fel exista […] The post Obiectele pe care nu trebuie sa le ții in casa. Cat de mult ghinion iți aduc appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Nu a funcționat „praful magic”? Magazinul de haine al lui Tany Vander a fost spart: „Asta e p****ț. Au furat toți banii”

11:20, 17.04.2024 - Ghinion peste Tany Vander. Magazinul de haine deschis recent i-a fost spart de catre un tanar. Totul s-a intamplat aseara, in jurul orei 01:00. Potrivit bloggeriței, hoțul a furat toți banii din butic.

Zi deosebita pentru copii din Odobești

06:55, 17.04.2024 - Un nou loc de joaca pentru copii a fost inaugurat in comuna Odobești, spre bucuria  micuților care   s-au bucurat deja de amenajarile  atractive, pe un spațiu generos. Noul loc de joaca este integrat  in curtea salii de sport și include echipamente și accesorii moderne, in conformitate cu cerințele…

Ghinion pentru un șofer din capitala: Acesta și-a gasit bolidul devastat de hoți

12:56, 22.03.2024 - Dimineața nu prea reușita pentru proprietarul unui BMW X5. Acesta și-a parcat mașina pe bulevardul Dacia, iar a doua zi a gasit-o vandalizata. In urma cercetarilor s-a stabilit ca hoții au sustras mai multe bunuri, dar și tehnica auto.

(video) Ghinion pentru doi șoferi care și-au boțit grav mașinile: Un Chevrolet și un Lexus „n-au putut imparți drumul” la Poșta Veche

17:55, 12.03.2024 - Oamenii legii investigheaza un accident produs astazi la Poșta Veche. Potrivit informațiilor oferite de poliție, nici unul dintre șoferi nu a avut de suferit, iar unul din ei și-a recunoscut vina.

Obiectele din casa pe care sa nu le imprumuți niciodata. Aduc ghinion in viața ta

13:05, 10.03.2024 - In toata lumea exista anumite superstiții care sunt respectate de multe persoane. Obiectele tale din casa nu trebuie sa fie imprumutate catre alții, deoarece pot sa aduca ghinion in viața ta. Poți ajunge sa rupi legaturile cu cei carora le oferi, pentru o perioada scurta de timp, un lucru, astfel ca…

Ghinion, polițiștii l-au prins in curte de doua ori!

08:00, 24.02.2024 - Și-a  facut curat in curte, a dat foc resturilor. Amenda! Cam asta este situația. Curațenia de primavara afecteaza calitatea aerului, e o  activitatea interzisa, iar cei care o practica sunt amendați. Un barbat de 37 de ani din Arad a fost sancționat drastic dupa ce polițiștii l-au prins ca ardea deșeuri…

Marți, 13, zi cu ghinion. Mitul „celor trei ceasuri rele” ale zilei de marți

10:45, 13.02.2024 - Marți, 13, zi cu ghinion. Mitul „celor trei ceasuri rele” ale zilei de marți. Superstițiile legate de ziua de marți, 13, sunt in general similare cu cele legate de ziua de vineri, 13, cunoscuta și sub numele de ”vinerea neagra”.

Zodia care va fi lovita de ghinion in luna februarie 2024. Noul An nu vine cu vești prea bune pentru acești nativi

21:40, 20.01.2024 - O zodie din Horoscop va fi lovita de ghinion in luna februarie 2024. Astrele nu vin tocmai cu cele mai bune vești pentru acești nativi. Iata cine sunt nativii pentru care Noul An nu vine cu vești prea bune!

Cuvinte cheie:

ghinion obiectele

Ce parere ai despre aceasta stire?