Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Sârbu, dezvăluiri halucinante despre mama ei moartă. Cum ar comunica cu aceasta, de fapt VIDEO

Publicat:

a trecut prin cateva momente greu de indurat. Vedeta și-a pierdut unele dintre cele mai dragi persoane, printre care mama sa. Acum, aceasta a facut dezvaluiri halucinante, explicand cum ar comunica, de fapt, cu ea. , totul despre suferințele prin care a trecut a pierdut in anul 2020 multe persoane […] The post , dezvaluiri halucinante despre mama ei moarta. Cum ar comunica cu aceasta, de fapt VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Știrile Antena Stars. Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Abia il așteptam”. Dezvaluiri despre cel mai important pas din viața ei / VIDEO

16:45, 26.03.2024 - Roxana Nemeș este pregatita sa treaca la un alt nivel alaturi de soțul ei. Vedeta din showbiz-ul de la noi a pregatit deja camera bebelușului. Iata ce dezvaluiri a facut cantareața despre cel mai important pas din viața ei!

Teo Trandafir, dezvaluiri uluitoare. A recunoscut lucruri dureroase de fata cu toata lumea: „Nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum ma port”

14:10, 12.03.2024 - Teo Trandafir surprinde din nou. Vedeta a facut o serie de dezvaluiri interesante, prin care a scos la iveala cat de dura este cu propria ei persoana. Ce uraște cel mai mult la ea și ce și-ar dori sa schimbe, mai ales la imaginea pe care o afișeaza pe micile ecrane. Teo Trandafir, un mare […] The post…

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. Cum a sfarșit micuța, de fapt: „S-a enervat foarte tare ca…”

19:10, 08.02.2024 - Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. In timp ce parintii au primit 20 de ani de inchisoare, și bunica micuței a fost condamnata la aceeași pedeapsa. Iata de ce a murit copila de 2 ani, oparita si lasata de izbeliste de parinti, de fapt!

O femeie de 86 de ani a murit intr-un apartament care a luat foc de la un reșou

14:10, 23.01.2024 - O femeie de 86 de ani a fost gasita moarta, marti dimineata, in urma unui incendiu care i-a cuprins apartamentul situat intr-un bloc din municipiul Galati. Din cauza incendiului, care se manifesta cu degajari de fum, 28 de persoane au fost evacuate din apartamentele vecine. Marti dimineata, pompierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?