Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman, mesaj după ce concertul FORZA ZU s-a oprit: "Vă spun din culise: plângea în hohote, i-am şters lacrimile"

Publicat:

a fost una dintre vedetele care s-au distrat pe cinste la la concertul FORZA ZU, care a avut loc sambata, pe plaja Modern din Constanta. Sotia lui a facut public un mesaj in care a spus adevarul despre ce a urmat in backstage, la scurt timp dupa ce spectacolul unde au fost in jur de 85.000 de oameni a fost intrerupt din cauza furtunii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza in timpul unui control al politistilor IPJ Constanta! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit in trafic

16:40, 21.04.2024 - La data de 20 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Navodari au desfasurat o razie pentru mentinerea ordinii si linistii publice, prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si a traficului si consumului de substante interzise. Potrivit IPJ Constanta, au fost legitimate…

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Soția lui Jorge a rabufnit dupa ce artistul a fost mutat la in echipa Razboinicilor de la „Survivor All Stars”: „Nu m-am așteptat”

10:15, 21.02.2024 - Ramona Prodea a facut primele declarații dupa ce Jorge, soțul ei, a fost mutat din echipa Faimoșilor de la „Survivor All Stars” in cea a Razboinicilor. Schimbari majore au avut loc in competiția de la Pro TV. Schimbari neașteptate au avut loc la „Survivor All Stars” saptamana trecuta. Jorge și Jador…

Oana Roman, mesaj emoționant de Valentine's Day: „Sarbatoresc iubirea, merit mai mult și mai frumos”

18:51, 14.02.2024 - Fiica fostului premier Petre Roman a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare, de Valentine's Day. Desparțita recent de Marius Elisei, Oana Roman a uimit cu un mesaj despre iubire, deși toata lumea știe ca nu se afla in nicio relație.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.

Imagine rara cu soția lui Florin Piersic. Anna Torok a fost alaturi de actor la ziua lui de naștere

15:45, 01.02.2024 - Florin Piersic este casatorit de mai bine de trei decenii cu Anna Torok, insa partenera sa prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor. La aniversarea marelui actor, soția sa i-a fost alaturi.Florin Piersic s-a casatorit in anii 60 cu actrița Tatiana Iekel. Din casnicia lor a rezultat primul copil…


Ce parere ai despre aceasta stire?