Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Radu sare în apărarea soțului. Răspunsul artistei pentru cei care îl acuză pe Cătălin Dobrescu de anumite ”tratamente”: „Este natural”

Publicat:

este casatorita cu antrenorul ei de fitness, , și iși ia foarte in serios rolul de soție. Artista nu a stat pe ganduri cand un internaut a afirmat ca partenerul ei nu și-a obținut fizicul bine definit in mod natural și i-a luat apararea acestuia. Vedeta neaga orice fel de ”tratament” in cazul antrenorului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama vedetei din Romania care a slabit 65 de kilograme dar s-a ingrașat la loc. „Nu pot sa ma abțin”

21:55, 11.03.2024 - In ciuda succesului sau in lupta cu kilogramele in trecut, recenta desparțire de soțul sau, Catalin Dobrescu, pare sa fi pus o povara suplimentara asupra cantareței. Oana Radu a marturisit public ca stresul și problemele personale cu care se confrunta in urma divorțului i-au afectat stilul de viața…

Ciolos il acuza pe Ciolacu ca a distribuit stiri false in cazul Roșia Montana: „A subminat grav apararea statului roman”

11:35, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation, transmite Agerpres.

Știrile Antena Stars. Oana Ionița, victorie in instanța impotriva soțului. Vedeta are un program special in care iși vede copilul: ”Consider ca trebuie sa aiba mama aproape” / VIDEO

17:45, 06.03.2024 - Oana Ionița și Florin Budnaru și-au spus „adio dupa zece ani de mariaj. Cu toate ca separarea a avut loc, cei doi nu se ințeleg in privința custodie, astfel ca se afla intr-un proces greu. In urma cu o saptaman, vedeta a obținut prima victorie și a primit un program de vizita pentru baiețelul sau, care…

Andreea Banica trece printr-o perioada dificila. Cațelul artistei are mai multe probleme de sanatate: ”Suferința lui este și a mea” / FOTO

10:55, 19.01.2024 - Andreea Banica trece prin momente grele, dupa ce a aflat ca Nino, cațelul ei are mai multe probleme de sanatate. Vedeta este o mare iubitoare a animalelor, iar acesta a fost crescut de mic și le-a umplut viața de fericire.

Xtra Night Show. Catalin Dobrescu, despre divorțul de Oana Radu. Antrenorul de fitness este gata sa o ajute oricand pe vedeta: „Spun doar atat...” / VIDEO

22:30, 11.01.2024 - Catalin Dobrescu a vorbit despre divorțul de Oana Radu. Antenorul de fitness susține ca este gata sa o ajute oricand pe vedeta. Este sau nu pregatit pentru o noua relație? Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Catalin Dobrescu, primele sarbatori fara Oana Radu. Alaturi de cine a petrecut fostul soț al artistei: „Din prea multa iubire...”

21:51, 30.12.2023 - Pentru Catalin Dobrescu, sarbatorile din acest an sunt primele fara Oana Radu. Fostul soț al artistei a petrecut timpul alaturi de cele mai dragi persoane, despre care pana acum a vorbit destul de puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?