Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Radu, cu lacrimi în ochi din cauza meseriei de artist. Cântăreața a spus ce i se întâmplă, de fapt, în studioul de muzică: „Este tragic”

Publicat:

nu trece deloc printr-o perioada buna, lucru care și-a pus amprenta asupra sa. Vedeta s-a aratat fanilor cu ochii in lacrimi, totul fiind, spune ea, din cauza maseriei de artist. Cantareața a recunoscut ce i se intampla, de fapt, in studioul de muzica, cand nimeni nu o vede.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

09:05, 13.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Claudia Patrașcanu, prima reacție dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in Dubai cu copiii sai: „E drept raspunzator pentru ei”

10:40, 08.04.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat dupa ce s-a aflat ca Gabi Badalau a plecat in vacanța, in Dubai, cu cei doi baieți ai sai, iar alaturi de ei se afla și Bianca Dragușanu cu fiica sa. Artista se rasfața cat timp a ramas singura acasa.De cateva zile, Gabi Badalau se afla in Dubai alaturi de cei doi baieți…

Oana Radu, amenințata de fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Vedeta, nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O sa ne bata...” / VIDEO

12:35, 29.03.2024 - Oana Radu a rupt tacerea! Vedeta ar fi fost amenințata de fostul ei soț. Cantareața susține ca a fost nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu, totul din cauza lui Catalin Dobrescu.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Doliu in muzica populara. A murit la 62 de ani, anunț tragic: care a fost cauza morții maestrului Mihai Amihalaichioaie

14:10, 14.02.2024 - Pentru cei care l-au cunoscut pe maestrul Mihai Amihalachioaie, vestea morții a venit ca un șoc. Din pacate, conform celor apropiați, este doliu in muzica populara, dupa ce acesta a murit la 62 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?