Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii vindecaţi după infecţia cu coronavirus devin COBAII oamenilor de ştiinţă - Institute germane vor studia anticorpii acestor persoane

Publicat:

Mai multe institute germane pregatesc un studiu de proportii pentru a stabili cate persoane prezinta anticorpi dupa ce au fost testate pozitiv la coronavirus si s-au vindecat, a informat vineri publicatia germana Spiegel, citata de EFE, preluata de Agerpres. Proiectul nu a fost deocamdata aprobat, insa cercetatorii spera ca, incepand din aprilie, sa poata analiza sangele a peste 100.000 de voluntari, in cautare de anticorpi impotriva patogenului care provoaca COVID-19. Testul urmeaza sa fie repetat periodic pentru a monitoriza progresia bolii.

In acest fel, oamenii de stiinta doresc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 din București. Oamenii au evacuati cu autoscara, 4 persoane au ajuns la spital

10:55, 14.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica, 14 aprilie, la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucuresti, manifestandu-se cu flacara deschisa si degajari mari de fum, relateaza News.ro, care preia informații furnizate de ISU București-Ilfov. Mai multe persoane au fost evacuate…

Apare Sfantul Graal al energiei: 'Soarele artificial' a doborat un record și face furori in lumea oamenilor de știința / VIDEO

08:01, 02.04.2024 - Oamenii de știința din Coreea de Sud au anunțat un nou record mondial pentru perioada in care au susținut temperaturi de 100 de milioane de grade Celsius - de șapte ori mai calde decat nucleul soarelui - in timpul unui experiment de fuziune nucleara, in ceea ce spun ei ca este un pas important inainte…

au fost creați roboții care nu nevoie de niciun ajutor din partea oamenilor

09:55, 27.03.2024 - Un grup de oameni de știința a creat inteligențe artificiale care pot vorbi intre ele. Noul model este capabil sa invețe și sa indeplineasca sarcini care ii sunt date doar pe baza unor instrucțiuni scrise și apoi sa le transmita altor AI, spun cercetatorii. Un studiu privind descoperirile și dezvoltarea…

Soluții de bricolaj care trec testul timpului, fabricate in Romania. „Ce foloseau la casele vechi de arata impecabil, nu ca astea noi?“

07:20, 16.03.2024 - Romanii care fac renovari, restaurari sau construcții ale propriilor case cauta alternative la noile metode de zugraveala, varuiala sau tencuiala. Oamenii sunt nemulțumiți de ce se gasește pe piața și vor sa faca lucruri ca altadata, frumoase și caștigatoare in lupta cu timpul.

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

Alerta pentru Marea Bariera de Corali: Advertismentul oamenilor de știința

15:50, 05.03.2024 - Oamenii de stiinta avertizeaza asupra fenomenului devastator de albire a Marii Bariere de Corali, aflata in largul coastei statului australian Queensland, informeaza DPA, potrivit Agerpres. Potrivit organizatiei neguvernamentale locale Climate Council, noi imagini subacvatice arata proportiile dezastrului.…

Prezenta misterioasa in ADN-ul uman: exista o linie de cod ce apartine unei specii necunoscute cu care, acum 80.000 de ani, oamenii au intrat in contact

04:05, 04.03.2024 - Cercetarile precedente indica faptul ca oamenii moderni au aparut pentru prima data in Africa acum aproximativ 300.000 de ani. Dat fiind numarul limitat de fosile din acea epoca, exista numeroase necunoscute despre cum s-a desfașurat evoluția stramoșilor noștri pana la apariția oamenilor moderni. Pentru…

Anunț spumos al oamenilor de știința: Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult

15:40, 29.02.2024 - Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat ca cei care dormeau prost…


Ce parere ai despre aceasta stire?