Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știința s-au hotărât să analizeze rugăciunea. Rezultatele au fost surprinzătoare

Publicat:

In ciuda faptului ca rugaciunea zilnica sau frecventa este o parte de baza a vieții multor oameni, ințelegerea noastra cu privire la relația sa cu viața de zi cu zi și cu bunastarea psihologica generala este surprinzator de saraca. Insa o noua cercetare a abordat aceasta lacuna, iar concluziile sale sunt fascinante - nu numai ca rezultatele arata ca substanța rugaciunilor oamenilor reflecta deseori experiențele de peste zi, dar pot indica și modul in care o persoana se va simți a doua zi, scrie iflscience.com.

Potrivit unor sondaje recente ale Centrului de (2014) și ale Baylor

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

„Ar fi o premiera”. Oamenii de știința vor sa creeze o eclipsa artificiala de Soare. Ce este misiunea „Proba-3”

19:00, 15.04.2024 - Agenția Spațiala Europeana (ESA) vrea sa lanseze doi sateliți in spațiu pentru a crea o eclipsa artificiala de Soare. Oamenii de știința vor sa studieze coroana Soarelui, pentru a putea prezice mai bine diverse fenomene, cum ar fi furtunile solare, transmite euronews.com.

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

Filmele SF incep sa devina realitate: ce vor sa faca oamenii de știința pe Luna pana in 2030

03:25, 20.03.2024 - O noua companie numita Interlune intenționeaza sa exploateze Luna pentru heliu-3 pana in anul 2030. Fondatorii Interlune sunt foști angajați ai companiei spațiale Blue Origin și un astronaut din misiunea Apollo 17. Ei iși propun sa fie prima companie privata care sa extraga resurse de pe Luna și sa…

Ce este curiozitatea și de ce sunt unii oameni mai curioși decat alții. Explicații surprinzatoare ale oamenilor de știința

06:40, 21.02.2024 - Curiozitatea este o forța motrica fundamentala a invațarii și evoluției umane. Ne atrage spre incertitudine, stimulandu-ne sa descoperim cum funcționeaza lumea și sa ne extindem cunoștințele, explica Celeste Kidd, cercetator in neuroștiințe la Universitatea California din Berkeley. Ce este curiozitatea?Curiozitatea…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…


Ce parere ai despre aceasta stire?