Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de ştiinţă au descoperit trei noi simptome ale infecţiei cu coronavirus

Publicat:

Dr. , neurolog la Universitatea din , a precizat ca a discutat cu pacienți care susțin ca s-au confruntat cu dureri de cap severe și cu pierderi de memorie. Simptomele sunt asemanatoare celor pe care oamenii le experimenteaza in timpul unei comotii cerebrale, a spus medicul. 

„Pacienții deseori descriu dificultați de atenție, concentrare. Uneori, identificam aceste simptome in multe alte afecțiuni, in timpul post-comotiei, și le vedem și dupa diverse alte infecții”, a spus dr Agnihotri pentru sursa citata. 

Medicii au declarat recent agentiei…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un craniu vechi de 16 milioane de ani a fost descoperit in Peru. Aparține unui delfin uriaș, care s-ar fi „mutat” din ocean in rau

07:06, 25.03.2024 - Oamenii de stiinta au prezentat miercuri un craniu-fosila, cu o vechime de 16 milioane de ani, dezgropat in Peru si care apartine unui delfin de rau ce inota odinioara in apele de azi ale Amazonului si a carui cea mai apropiata ruda este delfinul de rau sud-asiatic din fluviul Gange din India, informeaza…

China a inventat dronele capabile sa se "multiplice"

00:30, 21.03.2024 - Oamenii de știința din China au dezvoltat drone care se pot imparți in mai multe drone independente in timpul zborului. Despre aceasta scrie South China Morning Post. La aceasta activitate de dezvoltare participa Universitatea de Aeronautica și Astronautica din Nanjing. Potrivit oamenilor de știința,…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul cunoscut - Anunțul facut de oamenii de știința

22:05, 20.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres. O echipa condusa de oameni de stiinta…

Delapidare la nivel inalt in Ucraina: frauda masiva in timpul achizitionarii de arme de catre armata

08:05, 28.01.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat, sambata, ca a descoperit un sistem de coruptie in timpul achizitionarii de arme de catre armata ucraineana si ca valoarea totala a fraudei ar fi echivalenta cu aproximativ 40 de milioane de dolari, relateaza Reuters, citat de news.ro.Anuntul privind…

Cercetatorii au creat un catalog exhaustiv al 'locuitorilor invizibili' din adancurile oceanului

19:20, 25.01.2024 - Oamenii de stiinta au finalizat catalogarea microorganismelor care traiesc in cel mai mare habitat al planetei, oceanele. Studiul, condus de italianca Elisa Laiolo de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie King Abdullah din Arabia Saudita, se numeste Kmap si a fost publicat in jurnalul stiintific…

Pericolul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului - Picioarele se deformeaza in stil cowboy

20:35, 16.01.2024 - Tastarea pe ecranul unui smartphone in timpul deplasarii pe jos afecteaza mersul oamenilor: viteza de mers scade, iar largimea pașilor crește. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea de Științe Aplicate Campus Viena din Austria. Potrivit oamenilor de știința, astfel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?