Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii ar fi de acord să-și implanteze cipuri în creier pentru a-și îmbunătăți inteligența, arată un studiu derulat în mai multe țări, printre care și România

Publicat:

Un studiu recent, realizat de compania Kaspersky in mai multe țari, printre care și Romania, arata ca oamenii ar fi de acord sa-și planteze cipuri in creier pentru a-și imbunatați inteligența, relateaza G4Media, care citeaza sipse.com. Conceptul poarta denumirea de ”augmentare”, care inseamna ”imbunatațirea fizica a corpului uman prin utilizarea tehnologiei”. De exemplu, augmentarea se poate referi la introducerea unui cip in creier, pentru a-l face sa funcționeze mai repede și sa acceseze instantaneu o gama larga de informații de pe internet. Persoana care și-ar face implantul ar avea astfel…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cititi ce spune Eurostat!

14:40, 22.04.2024 - Romania se numara printre tarile membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental, potrivit cifrelor publicate luni de Eurostat. Majoritatea statelor membre au raportat un deficit guvernamental in 2023, cu exceptia Ciprului, Danemarcei (ambele cu surplus de 3,1%), Irlandei (1,7%) si Portugaliei (1,2%).…

Noua tendința peste Ocean. De ce iși iau americanii bogați a doua cetațenie?

10:41, 11.04.2024 - Cei bogați iși construiesc aceste "portofolii de pașapoarte" - colecții de a doua, și chiar a treia sau a patra cetațenie - in cazul in care trebuie sa fuga din țara lor de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetațenii cu averi mari, a declarat intr-un comunicat ca americanii…

NATO implinește astazi 75 de ani. Care sunt cele mai importante arme ale alianței. Arsenalul este absolut impresionant

13:10, 07.04.2024 - Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a implinit 75 de ani, reprezentand o alianța globala extinsa a 32 de națiuni membre și progrese militare și tehnologice care au rezistat in cele mai periculoase și tulburi perioade ale istoriei recente. Alianța transatlantica a inflorit odata cu trecerea…

Statele din Schengen care au reintrodus controalele temporare la frontiera

11:00, 07.04.2024 - Ce state din Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera? In timp ce Romania se straduieste sa convinga si sa ajunga in Schengen si cu frontierele terestre, Uniunea Europeana se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti, ceea ce a determinat unele state…

Comisia publica bilanțuri aprofundate pentru șase state membre, inclusiv Romania

07:05, 26.03.2024 - Comisia publica bilanțuri aprofundate pentru șase state membre, in vederea evaluarii dezechilibrelor macroeconomice in contextul semestrului european. Comisia a publicat ieri, șase bilanțuri aprofundate, pentru Romania, Cipru, Țarile de Jos, Slovacia, Spania și Suedia.  Raportul privind mecanismul de…

Ce datorie are fiecare roman ca urmare a imprumuturilor facute de Guvern

18:11, 19.03.2024 - In perioada 2022-2023, datoria externa bruta Romaniei a crescut cu 17%, adica cu suma de 25 de miliarde de euro. Acest lucru inseamna ca la inceputul anului 2023 fiecare roman in viata avea o datorie facuta de stat in contul sau de 8.815 euro.Datele guvernamentale oficiale arata ca pe parcursul anului…

Astazi naționala Moldovei va afla adversarii din Liga Națiunilor 2024/25

17:25, 08.02.2024 - Astazi, 8 februarie, va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea grupelor Ligii Națiunilor 2024/25. Evenimentul va incepe la ora 19:00. Selecționatele din Ligile A, B și C sint divizate in patru urne a cite patru echipe. Liga D va avea doua urne a cite trei echipe. Liga A Urna 1: Spania, Croația,…

Un viraj brusc la dreapta: O prognoza pentru alegerile europarlamentare din 2024 (European Council in Foreign Affairs)

16:51, 03.02.2024 - Populiștii ”antieuropeni” au șanse crescute sa iasa pe primul loc in sondajele din Austria, Belgia, Cehia, Franța, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Slovacia, și pe locul doi și trei in Romania, Bulgaria, Finlanda, Germania, Portugalia, Letonia, Spania și Suedia, susține analiza realizata de European…


Ce parere ai despre aceasta stire?