Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără mămică din Mioveni are nevoie de ajutor! A fost diagnosticată cu cancer de col uterin

Publicat:

, o tanara mamica din Mioveni, are nevoie de ajutorul nostru! Tanara a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Orice mica donație conteaza și este pentru Ana Maria un pas mai aproape de tratamentul de care are atata nevoie! Donațiile se pot face in contul beneficiarului CONT RON – RO84BRDE030SV04002340300 CONT EURO – RO27BRDE030SV04002510300

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul pe care Kate il urmeaza dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:41, 23.03.2024 - Dupa saptamani de speculatii publice cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate a declarat vineri, intr-o inregistrare video, ca urmeaza o chimioterapie "preventiva" dupa ce o operatie abdominala efectuata in ianuarie a relevat prezenta unui cancer.

Printesa de Wales anunta ca a fost diagnosticata cu cancer - VIDEO

20:30, 22.03.2024 - Printesa de Wales a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer si ca se afla in primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, informeaza BBC, potrivit news.ro. Intr-o declaratie inregistrata la Windsor de BBC, Catherine a spus ca afectiunea sa a fost descoperita dupa ce a suferit o operatie…

Kate Middleton, diagnosticata cu cancer! Prințesa de Wales a facut anunțul, in urma cu puțin timp / VIDEO

20:20, 22.03.2024 - Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toata lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp in urma, ca a inceput tratamentul inițial dupa ce a fost diagnosticata de cancer, boala pe care a descoperit-o in teste de rutina.


Ce parere ai despre aceasta stire?