Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O specie pe cale de dispariție a fost clonată dintr-un animal mort de 30 de ani în SUA

Publicat:

Oamenii de știința au clonat prima specie americana pe cale de dispariție, un dihor cu picioare negre (mustela nigripes), din genele unui animal care a murit acum mai bine de 30 de ani, scrie digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

La un pas de dispariție. Cum au supraviețuit oamenii uneia dintre cele mai puternice erupții vulcanice din istoria Pamantului

07:05, 26.03.2024 - Cu aproximativ 74.000 de ani in urma, supervulcanul Toba din Sumatra a erupt in mod violent, fiind una dintre cele puternice erupții vulcanice din istoria Pamantului și producand schimbari climatice uriașe care ar fi putut duce la dispariția speciei umane, potrivit CNN.

Razie de amploare in trafic. Zeci de șoferi prinși cu 44 de pahare "la bord"

09:00, 10.03.2024 - Șosele și drumurile din țara au fost impanzite de polițiști rutieri și jandarmi. Oamenii legii au pus in practica operațiunea Blocada prin care șoferii au fost testați pentru consumul de droguri și alcool. La ieșirea din Capitala au avut loc filtre, unde 6 persoane au fost depistate la volan sub influența…

O mama din Vrancea a disparut subit, alaturi de cei patru copii ai ei. Soțul ei nu poate sa mai ia legatura cu ea / FOTO

16:30, 02.03.2024 - Dispariție halucinanta in Vrancea! O mama și-a luat cei patru copii și a plecat de acasa, fara sa se mai intoarca. Soțul ei a sunat la poliție, dupa ce a observat ca femeia și copiii lui nu se mai intorc acasa. Oamenii legii au cerut ajutorul oamenilor pentru a-i gasi.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

O noua specie de anaconda, descoperita in America de Sud

05:21, 21.02.2024 - Anacondele verzi sint cei mai grei și unii dintre cei mai lungi șerpi din lume. Ele traiesc in principal in riuri și zonele umede din America de Sud. Un nou studiu a schimbat percepția oamenilor de știința despre aceste reptile, deoarece se pare ca anacondele verzi se impart in doua specii diferite…

Un pui rar de maimuța paianjen, specie pe cale de dispariție, s-a nascut in Anglia. Cum arata micuțul Olive VIDEO

12:20, 17.02.2024 - Un pui rar de maimuța paianjen s-a nascut la Gradina Zoologica Chester, Anglia. Aceasta specie de maimuțe este pe cale de dispariție. Nașterea lui Olive ofera speranța pentru specia de maimuțe paianjen, foarte amenințata, care este vulnerabila la dispariție in salbaticie.

Transplantul de organe de la animal la om ar putea fi posibil cu ajutorul unui medicament, spun oamenii de știința

13:55, 25.01.2024 - Oamenii de știința spun ca sunt mai aproape de a ințelege cel mai bun mod de a face corpul uman sa fie receptiv la o donare de organe de la o alta specie, un efort care ar putea ajuta la rezolvarea penuriei actuale de organe.


Ce parere ai despre aceasta stire?