Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O școală și o grădiniță din Botoșani se închid temporar

Publicat:

Doua unitati de invatamant din judetul Botosani se vor inchide temporar incepand din anul scolar urmator, iar alte trei isi vor suspenda ciclurile prescolar sau primar, potrivit unor date centralizate de (ISJ).

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Ce sa conțina pachețelul copilului la gradinița sau la școala. Alimentul care moleșește organismul

16:05, 26.03.2024 - Aceasta este intrebarea pe care și-o pun mulți parinți, iar de cele mai multe ori, alegerile nu sunt inspirate. In opinia medicilor, pachețelul nu ar trebui sa conțina in niciun caz salam sau alte tipuri de carne.

Inscrierea la cresa și la gradinita. Calendar și metodologie

10:45, 19.03.2024 - Inscrierea la cresa și la gradinita. Calendar și metodologie Intre 20 si 24 mai se va face reinscrierea copiilor care frecventeaza cresa sau gradinita in acest an scolar. Inscrierea la cresa sau la gradinita incepe pe 27 mai si se incheie pe 14 iunie – prima etapa, potrivit metodologiei si calendarului…

Langa noi: Un sucevean a dat proba teoretica la ȘCOALA de ȘOFERI de 53 de ori

08:21, 03.03.2024 - Langa noi: Un sucevean a dat proba teoretica la ȘCOALA de ȘOFERI de 53 de ori Un sucevean care dorește sa obțina permisul de conducere a incercat in repetate randuri sa obțina acest document, dar nu a reușit sa treaca de proba teoretica de 53 de ori. A participat la proba practica de doua ori, insa…

Cat plateste Adela Popescu pentru gradinita si scoala privata a copiilor

10:36, 05.02.2024 - Cat plateste Adela Popescu pentru gradinita si scoala privata a copiilor Adela Popescu și Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi s-au cunoscut in urma cu mai mulți ani, pe platourile de filmare, și s-au indragostit nebunește. Ei s-au casatorit in anul 2015 și au impreuna…

Cu cat a crescut costul standard de copil de gradinița și școala fața de anul trecut

11:30, 31.01.2024 - Ministerul Educației a anunțat ca valoarea coeficientului aferent costului standard de copil, preșcolar sau elev, a crescut cu 38% fața de anul trecut, in ceea ce privește cheltuielile salariale.

Proiectul aparatului care „citește in palme“ elevilor, abandonat. ISJ Cluj: „Școala clujeana ramane un spațiu protejat“

15:20, 28.01.2024 - Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj a anunțat ca renunța la proiectul-pilot prin care peste o suta de elevi de clasa a XI-a urmau sa fie testați prin scanarea mainilor, cu un aparat nou, pentru identificarea abilitaților native pentru viitoarea cariera.


Ce parere ai despre aceasta stire?