Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O profesoară acuză serialul "SpongeBob Pantaloni Pătrați" că este prea "violent" și "rasist"

Publicat:

Serialul „SpongeBob Pantaloni Patrați” a fost numit „violent" și „rasist" de Holly M. Barker, o profesoara universitara din Washington, susținand ca acesta normalizeaza și incurajeaza colonizarea populațiilor indigene, potrivit nme.com.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Casa Alba il acuza pe Netanyahu ca a provocat o criza in relațiile dintre Israel și Statele Unite

23:55, 25.03.2024 - Administrația prezidențiala americana explica deteriorarea relațiilor SUA-Israel prin faptul ca premierul statului israelian a refuzat sa trimita o delegație la Washington pentru a discuta despre situația din jurul orașului Rafah din Fașia Gaza, a relatat portalul Axios.

Romania, invingatoare in procesul cu Roșia Montana. USR acuza: „O mana de baieți deștepți au caștigat din manipularea bursei”

20:56, 09.03.2024 - Romania, invingatoare in procesul cu Roșia Montana, iar Gabriel Resources trebuie sa plateasca statului 9,4 milioane de euro! Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington a dat, vineri, verdictul in cazul Roșia Montana. Dupa decizia definitiva și executorie, care vine dupa 9 ani de proces,…

Moscova acuza ca prin noile sancțiuni SUA vrea sa influențeze alegerile prezidențiale din Rusia

22:00, 23.02.2024 - Cele circa 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei, anuntate vineri de Statele Unite, urmaresc sa creeze disensiuni intre cetatenii rusi inaintea alegerilor prezidentiale din martie, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, conform agentiei TASS preluate de AFP.

Deca, vizita cu Pricopie, in America

13:00, 14.02.2024 - Ministrul Educației, Ligia Deca, alaturi de Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), au fost invitați de Banca Mondiala la Washington D.C. pentru a prezenta echipei globale a Bancii evoluția politicilor educaționale din Romania in ultimii 10 ani, informeaza…

Circula deja pe net: O varianta a interviului acordat de Putin lui Tucker Carlson

21:20, 08.02.2024 - O varianta a interviului cu presedintele rus Vladimir Putin realizat de prezentatorul american Tucker Carlson a aparut deja pe Internet. Tucker: Va mulțumim ca sunteți aici. Cum este corpul tau? Au existat unele zvonuri… Președintele Putin: Sunt bucuros sa vorbesc cu tine și prin tine cu poporul american.…

Șeful Rezervei Federale avertizeaza ca guvernul american este pe o „cale nesustenabila”

11:40, 06.02.2024 - Jerome Powell, președintele Rezervei Federale de la Washington, a avertizat ca Statele Unite se afla pe o „cale fiscala nesustenabila” in condițiile in care datoria publica a Americii continua sa creasca, relateaza The Hill.

Situatia actuala din Orientul Mijlociu, mai periculoasa decat cea din 1973. Avertismentul lansat de Blinken

13:00, 30.01.2024 - Situatia actuala din Orientul Mijlociu este mai periculoasa decat cea din urma cu cateva decenii, a afirmat luni secretarul de stat american Antony Blinken, informeaza luni DPA, conform AGERPRES.''As spune ca nu am vazut o situatie atat de periculoasa ca cea cu care ne confruntam acum in regiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?