Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă tulpină de coronavirus, descoperită în Finlanda. Cercetătorii spun că testele PCR ar putea să nu o detecteze

Publicat:

Cercetatorii de la Universitatea din Helsinki au descoperit o noua tulpina de SARS-CoV-2. Noua varianta a coronavirusului  prezinta mutații similare cu cele descoperite la tulpinile din sau Africa de Sud, insa este considerata, „unica” de oamenii de știința, potrivit presei din Finlanda. Conform noilor cercetari, varianta Fin-796H este diferita de toate tulpinile gasite anterior in Africa de Sud și . Descoperirea a fost facuta in laboratoarele din Helsinki, iar cercetatorii spun ca  este puțin probabil sa aiba originea in aceasta țara, care a inregistrat o rata redusa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu vom hrani cu lumina. O fabrica din Finlanda a inceput sa produca alimente „din aer și energie solara”

11:55, 20.04.2024 - Proprietarul fabricii Solar Foods spera ca soleina, proteina produsa cu dioxid de carbon și energie solara, va reduce impactul agriculturii asupra mediului. Acesta a inceput producția la un centru din Vantaa, langa capitala finlandeza Helsinki, care va putea produce 160 de tone de alimente pe an, relateaza…

Tablou de 2 mil. E, gasit de polițiștii romani

11:46, 19.04.2024 - Un tablou care valoreaza doua milioane de euro care ar fi facut obiectul unei tranzactionari pe piata neagra a fost descoperit de poliștii romani și predat Marii Britanii. Tabloul ar fi fost sustras in noaptea de 14 martie 2020, dintr-o galerie de tablouri din Oxford, Marea Britanie. Descoperirea a…

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Sezonul capușelor și boala Lyme. Specialiștii propun o noua soluție

10:50, 27.03.2024 - Boala Lyme și sezonul capușelor Temperaturile in creștere ce au urmat unei ierni ușoare ajuta capușele sa devina active și sa transmita, in numar mai mare și mai devreme, boala Lyme. Conform Institutului Național de Sanatate Publica, in Romania, la nivel național, in anul 2018, au fost confirmate 532…

O companie aeriana a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcarea in avion

09:26, 09.02.2024 - Compania aeriana finlandeza Finnair a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcare, decizie care a starnit controverse. Inițiativa, lansata de la Helsinki, a atras deja peste 500 de clienți voluntari, dar și critici, scrie Daily Mail.Finnair, care ofera zboruri…

Varsta de pensionare trebuie sa creasca cu cinci ani: Vestea ar putea genera un adevarat exod al romanilor din Marea Britanie

22:30, 05.02.2024 - Varsta de pensionare in Marea Britanie va trebui sa creasca la 71 de ani pana in 2050, spun experții. Astfel se va putea susține sistemul de pensii, avertizeaza specialiștii. In prezent, varsta de pensionare este 66 de ani.Cercetatorii de la Centrul Internațional de Longevitate au analizat peste…

Ingrijorare. Un tip de cancer face ravagii

07:50, 31.01.2024 - Rata mortalitatii prin cancer colorectal in randul oamenilor cu varste cuprinse intre 25 si 49 de ani din Uniunea Europeana si Regatul Unit este in crestere, arata studiu publicat recent de Universitatea din Milano (Italia), citat de DPA. Una dintre cauzele cresterii numarului de decese asociate cancerului…

Cercetatorii au dezvoltat un test de sange pentru depistarea cancerului cerebral care poate creste rata de supravietuire

10:20, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian. Timp de ani de zile, tumorile cerebrale…


Ce parere ai despre aceasta stire?