Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă schimbare pentru elevi. Programul ”cornul și laptele” ar putea fi desființat de la 15 septembrie. Medicii, semnal de alarmă: ”Trebuie să luăm măsuri drastice!”

Publicat:

Școlile din Romania urmeaza sa-și deschida porțile in doar cateva saptamani, iar elevii vor avea parte de numeroase schimbari. Pe langa numeroasele reguli pe care trebuie sa le respecte pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus, aceștia ar putea sa nu mai beneficieze de programul ”Lapte și corn”. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masuri drastice dupa cazurile de violența. Camere de supraveghere, in toate școlile și gradinițele

09:55, 08.03.2024 - Un proiect de lege depus in Parlament de catre parlamentarii PSD modifica Legea Educației și instituie obligația de a instala camere de luat vederi in toate instituțiile antepreșcolare și preșcolare din Romania. Sistemele de monitorizare vor fi instalate obligatoriu in toate gradinițele, creșele și…

Semnal de alarma tras de șeful SGG, clujeanul Mircea Abrudean: „Pericolul extremist este unul extrem de mare pentru Romania”

10:50, 04.03.2024 - Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a declarat, duminica seara, la Reghin, ca pericolul extremist este unul foarte de mare pentru Romania si este extrem important ca romanii sa isi dovedeasca solidaritatea la alegerile din 9 iunie.

Explozie de cazuri de pneumonie in țara! Medicii trag un semnal de alarma: simptomele pot fi confundate cu alte boli

07:50, 01.03.2024 - La Spitalul Județean de Urgența Slatina sunt internate peste 40 de persoane cu pneumonie, atat copii, cat și adulți. Medicii ne avertizeaza ca simptomele pot fi confundate cu cele ale racelii sau gripei, iar cei care ignora primele semne de boala, se expun unui risc major."In acest moment avem circa…

Știrile Antena Stars. Aluziva, ținta unei fraude bancare. Influencerița trage un semnal de alarma pe rețelele de socializare: ”Mi-ar fi furat banii” / VIDEO

19:50, 23.02.2024 - Aluziva a fost ținta unei inșelaciuni bancare. Presupușii reprezentanți au unei banci cunoscute din Romania au sunat-o pentru a-i spune ca o persoana a cerut un credit pe numele sau și a fost acceptat. In timpul conversației telefonice, i-au fost cerute mai multe detalii personale, iar atunci și-a dat…

Deputatul PNL Robert Sighiartau: Semnal de alarma in legatura cu plata pensiilor și a serviciilor medicale

13:16, 20.02.2024 - Deputatul PNL Robert Sighiartau a tras un semnal de alarma in legatura cu o problema ingrijoratoare care ține de existența noastra ca națiune.  Deputatul Robert Sighiartau s-a referit la recentele date potrivit carora natalitatea aflata in declin, in Romania. „O chestiune care ține de existența noastra…

Fenomenul care distruge speranța bolnavilor din Romania. Medicii trag un semnal de alarma

15:30, 16.02.2024 - Sistemul medical din Romania se confrunta cu o problema care tinde sa devina critica, la inceputul anului 2024. Este vorba despre lipsa donatorilor cadaverici, care conduce la un numar mic de transplanturi de organe efectuate de cadrele medicale.

Semnal de alarma pentru romani! O noua frauda online! Se trimit notificari false de poprire pe cont

14:45, 01.02.2024 - Semnal de alarma pentru romani! A aparut o noua frauda online in Romania! Se trimit notificari false de poprire pe cont. Mesajele par a fi trimise de Direcția de Impozite și Taxe. Iata cum arata mesajul, dar și ce a transmis instituția cu privire la aceasta inșelaciune!

Oana Roman, semnal de alarma asupra prețurilor la alimente in Romania: „Ce poți cumpara in alta țara europeana cu aceeași suma”

18:41, 21.01.2024 - Oana Roman, s-a aratat revoltata pe rețelele sociale, din cauza prețurilor la alimente din Romania. Vedeta și-a prezentat lista de cumparaturi, pe care le-a facut la un hipermarket local și a evidențiat discrepanțele de cost, comparativ cu alte țari europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?