Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O NOUĂ RUNDĂ DE SIMULĂRI ALE EXAMENELOR NAȚIONALE

Publicat:

Este vorba despre elevii care nu au putut susține simularile in perioada propusa inițial The post O NOUA RUNDA DE SIMULARI ALE EXAMENELOR NAȚIONALE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Lucrari pe doua drumuri naționale din Timiș și pe alte patru din vestul țarii, in aceasta saptamana

13:30, 25.03.2024 - In aceasta saptamana, se va interveni pe șase drumuri administrate de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara. Doua dintre acestea sunt din județul Timiș și patru din județele Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Patru pasaje pietonale subterane apar pe drumurile naționale din vestul țarii

15:20, 06.03.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunța ca a fost semnat contractul pentru studiile de fezabilitate a patru pasaje pietonale subterane pe drumuri naționale din județele Caraș-Severin, Hunedoara și Arad. Cele patru documentații vor fi facute de TQM Management SRL, la o valoare…

Ministerul Educatiei: Informare privind simularea probelor scrise din cadrul examenului national de bacalaureat (2024)

11:36, 02.03.2024 - Simularea examenelor nationale din anul scolar 2023 2024, organizata la nivel national de Ministerul Educatiei, continua in perioada 4 7 martie, cu probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XII a si a XIII a seral frecventa redusa . Simularea examenelor nationale din…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA

11:46, 08.02.2024 - Peste 650 de copii și adulți primesc saptamana aceasta banii pentru luna ianuarie The post INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

VIDEO. O noua runda de interviuri la Justiție pentru procurori-șefi in DNA și Parchetul General. Avizul negativ al CSM, demontat pas cu pas

14:20, 10.01.2024 - Ministra Justiției, Alina Gorghiu, a reluat, marți, interviurile pentru ocuparea posturilor de procuror șef al Secției de Combatere Corupției din DNA și de procuror șef al Secției de Urmarire Penala și Criminalistica a Parchetului General. Procurorii Mihaiela Moraru Iorga și Remus Iulian Popa au raspuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?