Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă cursă ilegală în Capitală: Un șofer avea 140km/h - Poliția s-a autosesizat

Publicat:

CHIȘINAU, 31 aug- Sputnik. O noua intrecere intre automobile prin centrul Capitalei a ajuns in vizorul poliției. De aceasta data, totul se intampla pe Viaduct. Potrivit oamenilor legii, imagini de la cursa ilegala au ajuns pe una din rețelele de socializare. Un șofer conducerea cu aproape 140 de km/h. 

Oamenii legii anunța ca urmeaza sa stabileasca identitatea șoferilor care se aflau la volanul mașinii, ca sa fie amendați conform legislației in vigoare. 

© CC0 / Pixabay / VladArtistEste cel mai ingrozitor accident din Chișinau: A cazut de pe podul IsmailFotoAmintim ca, in…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ORA! Foc de arma in centrul capitalei 

14:31, 20.04.2024 - In parcarea de linga un Centru Comercial din Chișinau, doi agenți ai unei companii private de paza s-au batut cu alți doi barbați, anunța Noi.md cu referire la o sursa din Telegram. Agentul de paza a tras un foc de avertisment in aer. Deocamdata nu se cunoaște de la ce a pornit conflictul.

Intr-o suburbie a capitalei, este in construcție o noua gradinița

21:15, 14.03.2024 - Peste 160 de copii din satul Bic, comuna Bubuieci din mun. Chișinau vor putea frecventa o instituție preșcolara chiar in localitatea lor. Prima etapa a proiectului include construcția a doua edificii cu o capacitate totala de 160 de locuri. Lucrarile au inceput in luna iunie 2022 și urmeaza a fi incheiate…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Sandu: ”Oamenii de pe cele doua maluri ale Nistrului nu au ce imparți”

14:36, 02.03.2024 - Astazi, 2 martie, se implinesc 32 de ani de la luptele pentru apararea integritații teritoriale și independenței Republicii Moldova. Cu aceasta ocazie, conducerea țarii și organizațiile de veterani au depus flori la monumentul domnitorului Stefan cel Mare si Sfint din centrul Capitalei și la monumentul…

Accidentul grav din centrul capitalei, cu implicarea unei ambulanțe: In ce stare sunt cele 4 persoane ranite

16:50, 02.02.2024 - IMSP Centrul Național de Asistența Medicala Urgenta Prespitaliceasca (CNAMUP) vine cu detalii despre accidentul rutier produs astazi, 2 februarie, la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfant ci str. Vasile Alecsandri din mun. Chișinau, cu implicarea unui automobil de marca Dacia și a unei ambulanțe.…


Ce parere ai despre aceasta stire?