Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O moldoveancă, plecată la muncă în Italia, ÎN CARANTINĂ. Femeia de care avea grijă a murit după ce a contractat virusul

Publicat:

O moldoveanca, plecata la munca in Italia, se afla in carantina, pentru ca femeia de care avea grija a murit dupa ce a contractat virusulMedicii i-au prelevat probe, iar rezultatele vor fi gata pana la sfarșitul zilei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

„M-a abandonat ca pe un caine”. O moldoveanca ramasa fara munca in Italia traiește de o saptamana intr-un parc

11:55, 21.03.2024 - Ajunsa in Italia acum 8 ani, plina de entuziasm și cu dorința de a construi o viața mai buna pentru ea și copilul pe care il purta sub inima, Iuliana Luncaș, o femeie de 34 de ani din Moldova, a cunoscut eșecul și dezamagirea, scrie rotalianul.com.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Caz șocant in Olt! Un barbat in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a fost lovit de bratul unei macarale, in timp ce se afla la munca

22:10, 03.02.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a gasit sfarșitul in timp ce se afla la munca. Mai exact, in timp ce lucra la demontarea unei macarale folosite pentru demolarea unui turn de apa din municipiul Slatina, ar fi fost lovit de un brat desprins de la aceasta.

Cum ar fi murit, de fapt, Andreea Rabciuc, sportiva romanca data disparuta acum doi ani in Italia. Ce au descoperit medicii legiști

17:35, 28.01.2024 - Misterul morții Andreei Rabciuc, sportiva romanca data disparuta in urma cu doi ani, pare sa fie departe de a fi elucidat, dar anchetatorii au descoperit alte detalii care arata ca tanara ar fi cazut, de fapt, de la inalțime și ca nu ar fi fost ucisa, așa cum s-a crezut inițial.


Ce parere ai despre aceasta stire?