Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mai știi pe Mădălina Pamfile? Ce face fosta iubită a lui Radu Mazăre, în timp ce el se pregătește de nuntă

Publicat:

Deși este in inchisoare, se pregatește sa iși uneasca destinele cu aleasa inimii lui. Inainte de asta, insa, fostul edil a fost un adevarat cuceritor, care s-a bucurat de afecțiunea mai multor domnișoare din showbiz. Printre ele, și , cunoscuta atunci drept „studenta lui Mazare”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Fosta iubita cunoscuta a lui Jador l-a dat de gol pe cantareț. Avertisment pentru Oana Ciocan: „Cu toate voia copii”

00:15, 09.03.2024 - Prima iubita a lui Jador a reacționat, dupa ce a aflat cum cantarețul de manele a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan chiar in fața camerelor de filmat de la Survivor All Stars. Simina de la Puterea Dragostei nu pare increzatoare in deciziile fostului concurent. „Cu toate voia copii”. Cum a cerut-o…

Acces Direct. Cumnata lui Iosif intervine in conflictul dintre barbat și fosta iubita. Ce probleme ar fi fost intre cei doi: „De cate ori pleca...” / VIDEO

18:20, 07.03.2024 - Iosif vrea sa iși recupereze banii, dupa ce a declarat ca a fost escrocat de fosta iubita, cu care a fost impreuna 15 ani. Cei doi au ajuns la desparțire in urma cu ceva timp, iar Gizela ar fi declarat altceva in fața apropiaților.

Monica Roșu se pregatește de nunta! Motivul pentru care a amanat evenimentul timp de 11 ani: “Sa nu mai traim in pacat” VIDEO EXCLUSIV

13:50, 24.02.2024 - Campioana la gimnastica, Monica Roșu, s-a retras in urma cu ceva timp din sportul de performanța și a devenit mamica unei fetițe, pe nume Alya. Fosta gimnasta a cucerit aurul la Olimpiada și la Campionatele Europene in 2004, iar in urma unor problemele la coloana vertebrala, medicii i-au interzis sa…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?