Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O grădină zoologică a eutanasiat 20 de pelicani deoarece erau infectaţi cu virusul gripei aviare H5N8

Publicat:

de la Schonbrunn a testat cardul de pelicani, unul dintre cele mai mari gazduite de vreo gradina zoologica, dupa ce a descoperit virusul la un exemplar la inceputul acestei saptamani.

Virusul s-a raspandit pe scara larga in Europa și in de la sfarșitul anului trecut, ceea ce a dus la sacrificarea a sute de mii de pasari de curte și la izolarea celor sanatoase.

Pelicanii creți de la gradina zoologica vieneza fusesera ținuți intr-un cort din luna decembrie, ca masura preventiva, insa unul dintre ei s-a imbolnavit luni și a fost eutanasiat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Karl Nehammer, discurs la Congresul PPE la Bucuresti: „Ne trebuie aparare la granițele externe”. Nicio precizare despre Schengen. Ce teme a abordat

12:50, 07.03.2024 - Razboiul pe teritoriul european, problema migrației ilegale și apararea la granițele externe au fost principalele teme abordate de cancelarul austriac Karl Nehammer, in discursul ținut joi, 7 martie, la Congresul Partidului Popular European.„Trebuie sa ne facem temele, sa vedem cum imbunatațim aceasta…

Cablurile de internet din Marea Roșie au fost taiate. Rețelele globale de telecomunicații au fost perturbate

14:36, 04.03.2024 - Rețelele globale de telecomunicații au fost perturbate, iar furnizorii de internet au fost nevoiți sa redirecționeze pana la un sfert din traficul dintre Asia, Europa și Orientul Mijlociu, dupa ce cablurile din Marea Roșie au fost avariate, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?