Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie s-a spălat pe păr cu oțet, timp de 5 zile. Ce s-a întâmplat apoi este uluitor

Publicat:

Matreața este o afecțiune a pielii capului foarte comuna, caracterizata de o descuamare excesiva a pielii capului, insoțita sau nu de o mancarime. De pe vremea bunicilor am ramas cu o recomandare in ceea ce privește aceasta situație: spalatul cu oțet. O femeie a incercat asta timp de 5 zile, iar rezultatul a fost cel […] The post O femeie s-a spalat pe par cu oțet, timp de 5 zile. Ce s-a intamplat apoi este uluitor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

Caz uluitor de onestitate. O femeie a gasit 16.800 de euro si i-a predat Politiei Piatra Neamt

10:25, 30.03.2024 - O situatie extrem de rara prin Romania acestor ani, cand notiunea de civism a disparut din peisajul social, s-a petrecut in municipiul Piatra Neamt. O tanara a dus la Politie banii gasiti intr-o parcare. „O femeie de 34 de ani din Piatra-Neamt a demonstrat un exemplu uluitor de onestitate si spirit…

De cate creme are nevoie, in realitate, o femeie? Care este kit-ul de baza pentru ingrijirea pielii!

11:30, 21.03.2024 - De cate creme are nevoie, in realitate, o femeie? Care este kit-ul de baza pentru ingrijirea pielii! „O femeie nu trebuie sa aiba neaparat multe produse de skincare, dar trebuie sa le aiba pe cele potrivite pielii sale. Daca nu avem deloc probleme cu tenul, ci doar ne dorim sa menținem frumusețea pielii,…

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort și a primit un raspuns neașteptat. Ce s-a intamplat dupa

16:30, 05.02.2024 - O femeie a povestit experiența bizara pe care a avut-o cu tatal ei mort in urma cu aproape 4 ani. Aceasta a trimis mai mult mesaje pe telefonul barbatului și a primit un raspuns. In plus, ea a publicat intreaga conversație pe Reddit! O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort, dar a avut parte de […] The…

O femeie a spart o casa pentru a face curațenie in ea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost prinsa de polițiști

15:05, 31.01.2024 - O femeie in varsta de 53 de ani, cunoscuta sub numele de "Zana Curațeniei", a fost condamnata la un an de probațiune de catre un judecator din Cleveland, Ohio, dupa ce a recunoscut ca a incercat sa patrunda prin efracție intr-o locuința.

Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat

12:21, 30.01.2024 - Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat Un barbat de 35 de ani din Sebeș a fost reținut luni de polițiști, fiind cercetat pentru distrugere și amenințare. Potrivit IPJ Alba, luni, 29 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din…


Ce parere ai despre aceasta stire?