Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Iran a fost operată pentru 'blasfemie' pentru căși-a făcut prea multe operații estetice

Publicat:

O femeie celebra pe Istagram pentru ca si-a modificat drastic felul in care arata prin operatii estetice a fost arestata in Iran si acuzata de "blasfemie", potrivit agentiei de presa iraniana Tasnim, citata de AFP, potrivit news.ro.

Cunoscuta sub numele de , femeia a fost incarcerata la ordinul unui tribunal din Teheran insarcinat cu judecarea "faptelor ilegale culturale si a coruptiei morale si sociale", a precizat agentia sambata seara, fara a mentiona data arestarii sale.

Ea se confrunta cu acuzatii precum blasfemie, incitare la violenta, obtinere de venituri prin…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avalanșa de critici, dupa ce un ministru al lui Netanyahu a sugerat, cu o injuratura, ca Israelul a efectuat atacul din Iran: „Piromanul national”

17:05, 19.04.2024 - Ministrul israelian al securitatii nationale, un membru important al guvernului Netanyahu, a fost acuzat vineri, 19 aprilie, ca submineaza strategia Israelului fata de Teheran, atribuindu-i implicit responsabilitatea pentru exploziile semnalate in cursul dimineții in Iran, scrie Agerpres preluand AFP.Itamar…

O femeie de 31 de ani a fost reținuta pentru efectuarea repetata de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

01:35, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost retinuta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentata magistratilor cu propunere legala, pentru ca a efectuat, in mod repetat, interventii chirurgicale estetice minim invazive fara a avea acest drept, potrivit agerpres.ro. “Politistii Directiei Generale de Politie…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

O femeie din Arges, operata de chirurg, il acuza pe doctor ca era sa o omoare: „Eram desfigurata!” / FOTO

12:10, 14.03.2024 - O femeie din Arges, operata de chirurg, il acuza pe doctor ca era sa o omoare. Medicul din Capitala, care a operat-o, dezmite acuzațiile acesteia. Iata ce marturisiri a facut femeia despre ceea ce s-a intamplat!

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

Prodanca. Punct și de la capat. Are sau nu Sarah Dumitrescu operații estetice? Anamaria Prodan a spus adevarul: „Sunt pentru chestiile mici care repara” / VIDEO

16:30, 18.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, s-a aflat adevarul despre intervențiile estetice pe care le are fiica cea mica a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu. A apelat sau nu tanara sportiva de performanța la astfel de proceduri? Anamaria Prodan a spus adevarul!

TRAGEDIE – O femeie cu probleme de sanatate a murit. Este ancheta la Moisei

15:20, 22.01.2024 - Tragedie la Moisei. O femeie cunoscuta cu probleme serioase de sanatate a decedat in weekend. Se pare ca femeia a plecat de acasa și a fost gasita decedata in curtea unui localnic, moiseienii spunand ca ar fi murit inghetața. Din ce se știe, medicul de familie ar fi eliberat certificat constatator,…


Ce parere ai despre aceasta stire?