Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din India a născut pentru prima dată la 70 de ani

Publicat:

Dupa ce a incercat toata viața sa ramana insarcinata, o femeie in varsta de 70 de ani din India a reușit sa aiba un baiețel cu ajutorul fertilizarii in vitro.Cuplul este casatorit de 45 de ani, iar proaspatul tata are 75 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie este caz unic in istoria medicala dupa ce a ramas insarcinata de doua ori, la 10 zile distanța

13:20, 10.04.2024 - O femeie a intrat in atenția intregii lumi, dupa ce a ramas insarcinata de doua ori in 10 zile. Cel de-al doilea copil a fost conceput la 10 zile dupa fratele sau, insa s-au nascut in aceeași zi. Medicii au o explicație pentru acest caz extrem de ciudat, care i-a speriat la inceput. A nascut […] The…

Britanicul onorat de Guiness Book drept cel mai varstnic om din lume: „Longevitatea? Noroc pur! Mananc Fish and Chips in fiecare saptamana”

09:40, 06.04.2024 - Britanicul John Alfred Tinniswood, 111 ani, este acum cel mai varstnic om din lume, dupa decesele lui Juan Vicente Perez (Venezuela, 114 ani) și Gisaburo Sonobe (Japonia, 112 ani), transmite Guiness World Records. Seniorul nascut la Liverpool a declarat ca singura dieta pe care o urmeaza este „sa mananc…

Bebeluș gasit mort intr-o mașina de spalat. Poliția din Vatra Dornei, in stare de alerta maxima

07:15, 19.03.2024 - Tanara nascuse pe 14 martie, acasa, și nu aparea in evidențele medicilor. Ziua urmatoare, a fost nevoita sa mearga la spital din cauza unor probleme de sanatate. Cei care au vazut-o pe femeie și-au dat seama ca tocmai devenise mama și, cand au vazut ca aceasta neaga adevarul, au alertat poliția. Oamenii…

O femeie din India a ramas fara 1,9 milioane de dolari din cont. Cum a fost posibil: „Nu m-am putut ridica din pat o saptamana”

09:00, 28.02.2024 - O femeie din India a acuzat un director al uneia dintre cele mai mari banci din țara ca a inșelat-o, sustragandu-i 160 de milioane de rupii (1,9 milioane de dolari; 1,5 milioane de lire sterline) din cont. Shveta Sharma spune ca a transferat bani la ICICI Bank din contul sau din SUA.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

(Video) O femeie a nascut un copil cu doua capete

08:20, 02.02.2024 - O femeie dintr-o localitate Edineț din nordul Republicii Moldova a nascut un copil cu doua capete. Bebelușul, o fetița, a trait doar o zi, anomalia fiind incompatibila cu viața. Femeia este inca in spital, se reface dupa nașterea carea a avut loc pe 14 ianuarie. Femeia, care știa ca va naște gemene,…

O femeie cu handicap mintal din Timișoara a fost violata de cumnat și a nascut un copil. Barbatul a fost reținut

14:55, 01.02.2024 - Un barbat de 34 de ani din Timișoara a fost retinut de politisti, dupa ce si-a violat cumnata, o femeie de 32 de ani cu handicap mintal. In urma abuzului, femeia a nascut un copil. Sora ei a fost cea care a anuntat Politia.

Cuvinte cheie:

femeie nascut cuplul india

Ce parere ai despre aceasta stire?