Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Galați, infectată cu Covid, a murit la o zi după naștere

Publicat:

O femeie a murit la Maternitatea” din Galați, la o zi dupa naștere. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infecției cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax.

Femeia din Adjud a murit duminica, la o zi dupa naștere.

CITEȘTE ȘI: Efecte neasteptate: Ce se intampla in corpul tau daca incepi sa mananci doua banane pe zi

Femeia insarcinata a fost dusa la spitalul din Galați in 11 decembrie, in stare grava, din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

O zi mai tarziu, medicii au decis sa ii faca cezariana și astfel a adus pe lume o fetița sanatoasa, testata negativ…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

O femeie și bebelușul cu care era insarcinata au murit la Maternitatea din Bacau, dupa 24 de ore de la internare. Acuzații grave de malpraxis

13:50, 02.04.2024 - O femeie insarcinata a murit la Maternitatea din Bacau, dupa doar 24 de ore de la internare. Dupa tragedie, familia ei a venit cu acuzații grave la adresa medicilor, despre care spune ca sunt vinovați de malpraxis. Iata ce s-a intamplat!

Un sigur copil din Chișinau, internat in spital din cauza infecției de COVID-19. In ce stare se afla

14:10, 04.03.2024 - In rezent, in Chișinau, doar un singur copil este internat la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii, in stare medie. Totodata, alte doua lauze sint internate la Maternitatea Municipala nr. 2. Despre acest lucru a anunțat in cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni,…

Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fara permis: o persoana a murit, alte șapte in stare grava VIDEO

15:30, 16.02.2024 - Polițiștii au stabilit ca șoferul care a provocat groaznicul accident in noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, in județul Galați, era baut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetațean turc. O persoana a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite grav.

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?