Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Buzău și-a omorât în bătaie copilul de 2 ani, apoi a dat vina pe unul din frații mai mari

Publicat:

Un copil de 2 ani si 5 luni din judetul Buzau a fost omorat in bataie de propria mama, o femeie de 26 de ani. Inițial, aceasta a spus ca cel mic ar fi cazut din pat, apoi a dat vina pe unul dintre fratii mai mari ai copilului, acuzand ca l-ar fi batut.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

O femeie din orașul Plopeni a fost reținuta dupa ce a omorat o pisica

17:25, 23.03.2024 - O femeie din orașul Plopeni a fost reținuta dupa ce a omorat o pisica, aruncand-o de la etajul 3, potrivit jurnalul.ro. ”Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova au reținut, in 22 martie, o femeie de 64 de ani, din orașul Plopeni, pentru infracțiunea de ucidere a animalelor…

Bataie in toata regula intre membrii unei familii din Alba. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

11:40, 20.03.2024 - In data de 19 martie 2024, in jurul orei 15.00, o femeie de 54 de ani, din comuna Poiana Vadului, a sesizat, prin 112, faptul ca la locuința sa s-a produs un scandal in care au fost implicați mai mulți membri ai familiei. Din primele cercetari efectuate de polițiști, a rezultat ca, pe fondul unor neințelegeri…

O femeie din Buzau a sarit de la etajul 4 pentru a scapa de barbatul care o batea

17:05, 18.03.2024 - Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore de politisti dupa ce si-ar fi amenintat si lovit iubita, o femeie in varsta de 42 de ani care, potrivit unei surse apropiate anchetei, a sarit de la etajul 4 al blocului in care locuia pentru a scapa de agresor.

O femeie și-a luat familia la bataie, banuindu-și barbatul ca e infidel. Pe soacra oarba a mușcat-o de deget

13:36, 13.03.2024 - O femeie din județul Galați trage acum ponoasele pentru ca s-a pierdut cu firea și le-a administrat o bataie sora cu moartea atat soțului, cat și soacrei. Ea iși suspecta partenerul de viața ca o inșeala.

Femeie sfașiata de caini, intr-o localitate din Buzau

20:15, 26.02.2024 - In localitatea Pogoanele din județul Buzau, o femeie in varsta de 73 de ani a fost victima unui atac al unei haite de caini maidanezi. Cazul a fost prezentat de redacția Observator. Potrivit sursei citate, Cosmina Dinu, nepoata victimei, a relatat cu groaza despre evenimentul șocant: Au venit toți cainii,…

Femeie din Buzau, atacata de o haita de caini. A ajuns la spital cu rani pe tot corpul VIDEO

11:25, 25.02.2024 - O femeie din orasul buzoian Pogoanele a fost atacata pe strada de o haita de caini. Aceasta venea de la magazin, cand mai multi maidanezi au sarit pe ea si au sfasiat-o. Din fericire, strigatele disperate i-au fost auzite de un vecin, care a reusit sa o salveze.

O femeie si trei tineri, retinuti de politisti dupa o bataie in parcarea unui mall din Deva

18:20, 01.02.2024 - O femeie de 38 de ani si trei tineri cu varstele cuprinse intre 18 si 29 de ani au fost retinuti de politisti dupa ce s-au luat la bataie cu alte persoane in parcarea unui mall din Deva, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Cuvinte cheie:

buzau femeie bataie omorat fratii

Ce parere ai despre aceasta stire?