Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din America a fost ucisă în timp ce-şi proteja copiii de hoţi în propria casă. Unul dintre copii povesteşte că ultimele ei cuvinte au fost ”Te iubesc”

Publicat:

Politia din Carolina de Nord cauta doua persoane care au intrat prin efractie intr-o casa din orasul Monroe, vinerea trecuta, omorand mama a cinci copii. Femeia a murit in timp ce-si proteja copiii, relateaza People.com.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Chemati politia, copiii sunt singuri". O jucatoare de fotbal a fost ucisa de fostul iubit, care apoi si-a luat viata, in Argentina

14:55, 09.04.2024 - Florencia Guinazu, jucatoare de fotbal la Club Atletico Argentino (nivel regional), a fost ucisa de fostul ei partener, la domiciliul ei, potrivit presei locale din Argentina. Florencia a murit strangulata, apoi barbatul si-a luat viata.

O jucatoare de fotbal din Argentina a fost ucisa de fostul ei soț, care apoi s-a sinucis. "Chemati politia, copiii sunt singuri"

13:45, 09.04.2024 - Florencia Guinazu, jucatoare de fotbal la Club Atletico Argentino (nivel regional), a fost ucisa de fostul ei partener la domiciliul ei, potrivit presei locale din Argentina. Florencia a murit strangulata, in timp ce barbatul s-a sinucis.

Situație incredibila in Capitala. De ce nu poate intra o femeie in propria casa: „Mi-au decupat ușa“

15:45, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit ca locuința proprietate personala din Sectorul 5 al Capitalei a fost ocupata abuziv de o familie cu șase copii. Femeia a chemat Poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc. „Mi-au schimbat yala, tot, mi-au decupat ușa și spun…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.

Noi detalii controversate in cazul fetiței de 9 ani care a fost ucisa in bataie de propria mama. Oamenii legii au fost anunțați cu privire la situatia surorilor inca din martie

19:25, 01.02.2024 - Au aparut noi detalii cutremuratoare in cazul anchetei fetiței in varsta de 9 ani care a fost ucisa in bataie de propria mama. Se pare ca și cele doua surori mai mici ale fetei care a murit in urma batailor primite de la cea care i-a dat viața au si ele urme de violenta pe corp. Astfel, Directia Generala…

Crima terifianta la Edineț: O femeie, gasita ucisa in propria casa. O ruda a acesteia, suspectata de omor

17:00, 01.02.2024 - Corpul neinsuflețit al unei femei de 57 de ani a fost depistat, in propria ei locuința, la Bratușenii Vechi, raionul Edineț. Preliminar, poliția a stabilit ca aceasta ar fi fost omorata de ruda sa, un barbat de 34 de ani.

„Ai fi dispusa sa-ți dai copiii spre adopție?”. I-a cerut unei femei cu care vorbea pe un site de intalniri sa renunțe la copilul ei, ca sa poata avea o relație

03:01, 19.01.2024 - Caz halucinant in UK. Un barbat i-a cerut unei femeie cu care vorbea pe un site matrimonial sa-și dea copilul spre adopție, pentru ca el voia sa se intalneasca cu o femeie care nu avea astfel de obligații. 


Ce parere ai despre aceasta stire?