Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a pus drojdie în ghiveciul cu plante și apoi a așteptat! Ce s-a întâmplat în câteva zile

Publicat:

Toata lumea știe ca drojdia este un ingredient de baza atunci cand dorim sa facem paine, cozonaci, cornuri și alte delicii culinare. Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca pui drojdie imn pamantul din ghivecele cu flori sau plante?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Ce sa faci cu ghiveciul orhideelor inainte de a le uda. Detaliul care le face sa fie sanatoase si sa infloreasca des

09:35, 17.03.2024 - Tipurile de orhidee cultivate in mod obișnuit ca plante de interior trebuie udate diferit fața de majoritatea celorlalte plante de apartament. Iata ce sa faci cu ghiveciul orhideelor inainte de a le uda, vorbind, așadar, despre detaliul care le face sa fie sanatoase si sa infloreasca des. Udarea orhideelor…

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort și a primit un raspuns neașteptat. Ce s-a intamplat dupa

16:30, 05.02.2024 - O femeie a povestit experiența bizara pe care a avut-o cu tatal ei mort in urma cu aproape 4 ani. Aceasta a trimis mai mult mesaje pe telefonul barbatului și a primit un raspuns. In plus, ea a publicat intreaga conversație pe Reddit! O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort, dar a avut parte de […] The…

O femeie a spart o casa pentru a face curațenie in ea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost prinsa de polițiști

15:05, 31.01.2024 - O femeie in varsta de 53 de ani, cunoscuta sub numele de "Zana Curațeniei", a fost condamnata la un an de probațiune de catre un judecator din Cleveland, Ohio, dupa ce a recunoscut ca a incercat sa patrunda prin efracție intr-o locuința.

Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat

12:21, 30.01.2024 - Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat Un barbat de 35 de ani din Sebeș a fost reținut luni de polițiști, fiind cercetat pentru distrugere și amenințare. Potrivit IPJ Alba, luni, 29 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din…


Ce parere ai despre aceasta stire?