Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O dronă militară israeliană s-a prăbuşit în Liban. Hezbollah revendică doborârea aparatului de zbor

Publicat:

O drona militara israeliana s-a prabusit, luni, in sudul Libanului, in apropierea frontierei cu Israelul, iar organizatia fundamentalista siita Hezbollah, aflata in conflict cu Israelul, sustine ca a doborat aparatul de zbor, informeaza Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hezbollah sustine ca a vizat o baza militara israeliana

09:25, 23.04.2024 - Hezbollah-ul libanez a anuntat luni ca a vizat un cartier general militar din nordul Israelului cu "zeci" de rachete Katiusa "ca raspuns" la raidurile ce vizeaza satele din sudul Libanului, transmite AFP. Granita dintre Liban si Israel este scena unor schimburi de focuri aproape zilnice de la inceputul…

VIDEO. Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului

11:00, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, citata de News.ro. O drona israeliana s-a prabusit in Liban dupa ce a fost…

Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului - Armata investigheaza incidentul

10:20, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Israelul revendica atacuri impotriva Hezbollah in Liban

13:55, 21.04.2024 - Forțele aeriene israeliene au susținut ca a atacat „mai multe ținte teroriste” in Liban, relateaza SkyNews, potrivit mediafax.Avioanele de vanatoare au vizat o „structura militara” din zona Tir Harfa și au distrus-o, transmite armata israeliana.

Lovituri ale Israelului in estul Libanului dupa ce Hezbollah a doborat o drona israeliana

08:35, 07.04.2024 - Atacuri israeliene au vizat in zorii zilei de duminica estul Libanului, unde Hezbollah este puternic implantat, a declarat o sursa apropiata acestei formatiuni pro-iraniene, transmite AFP, citata de Agerpres.

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

O drona militara s-ar fi prabusit la Braila

08:06, 29.03.2024 - O drona militara s-ar fi prabusit pe un camp la doar 12 km distanta de municipiul Braila, insotita de o bubuitura puternica. Localnicii au sunat speriați la 112, transmite B1 TV. stire in curs de actualizare The post O drona militara s-ar fi prabusit la Braila appeared first on Cotidianul RO .

Israelul a lansat raiduri aeriene asupra Libanului

16:30, 14.02.2024 - Avioane de lupta israeliene au lansat miercuri ‘o serie de raiduri asupra Libanului’ vecin, a anuntat armata israeliana, provocand temeri cu privire la o noua escaladare intre cele doua tari dupa luni de schimburi de tiruri zilnice la frontiera in contextul razboiului din Gaza, relateaza AFP. Armata…


Ce parere ai despre aceasta stire?